AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

Studie-Mesterskabet

  • Intro
  • Studie-Mesterskabet
  • Kampe
  • Præmier
Liga:
Studie
Datoer:
Uge 21
Tilmelding åbner:
03-04-2023
Deadline for tilmelding:
30-04-2023

OM STUDIE-LIGAEN

De to bedste hold fra Studie-Ligaen, skal kæmpe om Studie-Mesterskabet i League of Legends, og dermed muligheden for at kalde sig sæsonens bedste hold! Det hele finder sted d. 26. maj ved YouSee eSportligaens LAN & Mesterskaber hos Gamebox Festival!


Hvem kan deltage i Studie-Mesterskabet?
Alle hold, som har deltaget i en af YouSee eSportligaens Studie-turneringer, har mulighed for at tilmelde sig Studie-Mesterskabet i LoL. Læs mere her.


Hvor mange hold deltager ved Studie-Mesterskabet?
2 hold fra Studie-Ligaen deltager ved Studie-Mesterskabet. Såfremt der er flere end 2 hold, som har tilmeldt sig til Studie-Mesterskabet, så tildeles mesterskabspladserne til de 2 studiehold i League of Legends, som har vundet Efterårsturneringen og Forårsturneringen. Er det samme hold, som har vundet begge turneringer; vil pladsen gå til finalisten. Er der to forskellige finalister over de to turneringer, vil det blive afgjort via en online finalekamp i Bo3.

Hvis hverken en vinder og/eller finalist har tilmeldt sig, så udvælges holdet/holdene ud fra øverste placering på Studie-ranglisten af de tilmeldte hold.

De deltagende hold vil senest blive annonceret onsdag d. 10/5.


Pris for deltagelse af hold:
Pr. turnering: 1.250 kr. i depositum.
(Dette inkluderer 5x LAN-billetter til LAN & Mesterskaberne).

Bemærk: De 2 deltagende hold får får refunderet beløbet på 1.250 kr. efter Mesterskaberne, hvis de har deltaget i turneringen, da disse modtager 5x billetter hver gratis. Man får ikke refunderet beløbet, hvis man bliver endeligt inviteret, men ikke møder op og/eller aflyser.

Hvis man ikke bliver en del af de 2 deltagende hold, så vil man få sin ordre annulleret samt betaling refunderet.
Har et hold mere end 5 spillere, der skal deltage til Mesterskaberne, så kræver det, at man køber en LAN-billet til 500,- pr. person.

Vi tager forbehold for evt. ændringer, der måtte forekomme.

KAMPDATOER:

Slutspil

FinaleFredag d. 26/5., kl. 20:00

INFORMATION & KRAV


Spillerkrav:
En spiller skal minimum have deltaget i en af denne sæsons onlineturneringer i Studie-Ligaen, i det pågældende spil, før personen kan være med til Liga-Mesterskaberne.


Slutspil:
De to deltagende hold spiller en finalekamp mod hinanden.
Format: Bedst-ud-af-3 og med overtime.

SlutspilFinale
Studie-Mesterskabet1# Seed vs. 2# Seed
Links:
Regler
Studie-Ligaen
League of Legends