AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

Om Esportligaen

Esportligaen drives af den alm. nyttige forening kaldet; Foreningen bag Esportligaen, hvis medlemmer består af Efterskoleforeningen, DGI, Dansk Firmaidræt, Esport Danmark og Ungdomsringen.
Sammen har foreningen valgt at organisere en samling af ligaer og cups, for alle som ønsker at dyrke esport med og mod hinanden.

Foreningens ønske er at have et tilbud til alle, uanset niveau, i en række af de mest populære spiltitler i det danske community.
Dette gør vi gennem samarbejde med en lang række partnere, som alle deler vores vision – at esport skal være tilgængeligt for alle.

Underligaer i Esportligaen

(Se vores målgrupper)

Ligaer

Esportligaen er opdelt i 6 forskellige ligaer. Det gør vi, fordi vi mener, at det er sjovere at spille mod ligesindede og, at der skal være fair kamp mellem dig og dine modstandere.

Kollega-Ligaen (for virksomheder).

Esport Danmark Oldboys-Ligaen (for voksne på +30 år).

DGI-Ligaen (for foreninger, som er medlem af DGI).

Efterskole-Ligaen (for efterskoler).

Ung-Ligaen (for fritids-og ungdomssklubber samt ungdomsskoler).

Esport Danmark-Ligaen (åben for alle)

Danmarks bedste niveauinddeling i CS2

Vi fordeler alle hold på op til tre niveauer; A, B og C med tilhørende underniveauer.
Antallet af underniveauer afhænger af antal hold, der passer til niveauet i den pågældende turnering.

Vi har niveauinddeling i alle vores C2-ligaer, fordi vi mener, at det skal være en fair kamp mellem dig og dine modstandere, så alle dermed får en god oplevelse i vores turneringer.

Når du tilmelder dig en turnering, så opretter vores system automatisk kampe mellem dit hold og andre hold på tilsvarende niveau i den liga, som dit hold har tilmeldt sig.

Niveaufordeling

A – Niveau

B – Niveau

C – Niveau

En sæson i Esportligaen

En sæson i Esportligaen løber fra september til juni måned.
I denne periode er det muligt at deltage i ligaturneringer, cups, træningskampe samt vores LAN & Mesterskaber, der er et stort fysisk event, som afvikles i slutningen af april.

Cups i Esportligaen

Esportligaen afvikler tre cups i Sæson 7. Vores cups er åbne for alle, gratis at deltage i, og bliver afviklet som udgangspunkt afviklet over én dag.
Disse hedder: Jule-, Vinter- og Sommercup. Mere information omkring cups; kan findes under punktet “Turneringer” i menuen i venstre side.