AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

Kollega-Ligaen

Er for dig, som dyrker sammenholdet og spilleglæden med dine kolleger og gerne vil spille mod andre arbejdspladser. Dyst mod andre hold på jeres niveau, få en masse sjove oplevelser med dine kollegaer med esport og gaming som omdrejningspunkt.

Hvorfor spille i Kollega-Ligaen

esport_for_alle-1
Social Gaming i firmaet

Spil CS2 sammen med dine kollegaer i Kollega-Ligaen, hvor I vil møde andre arbejdspladser. Præmier er både håneret, pokal, medaljer og holdtrøjer.

niveauinddeling
Niveauinddeling

Vi har niveauinddeling i alle vores ligaer, fordi vi mener, at den bedste kamp er en fair kamp. Alle spillerrang hentes automatisk fra MM, FaceIt og Esportal.

communityIcon_6k029qv05zqb1
CS2 servere

Esportligaen stiller server til rådighed for alle CS2 kampe. Vi laver VETO, indsamler resultater og kommer med statistik efter kampen.

Opret profil

I SAMARBEJDE MED DANSK FIRMAIDRÆT

Esport er mere end gaming; det er fællesskab. Sammen med Dansk Firmaidræt arbejder vi for at skabe uforglemmelige esportsoplevelser for kollegaer i Danmark.

Uanset om I spiller med for at få nogle hyggelige stunder med kollegerne eller for at køre konkurrenterne over, så er der en plads til jer i Kollega-Ligaen.

HVEM KAN SPILLE MED I KOLLEGA-LIGAEN

Alle hold, der tilmeldes ligaen, skal repræsentere en virksomhed (organisation), et kontorfællesskab eller en anden form for arbejdsplads.

Man skal minimum være 16 år for at deltage i Kollega-Ligaen.

Det er tilladt at tilknytte en spiller, som ikke arbejder i firmaet.

KOLLEGA-ARRANGEMENT 2024

Læs mere vedr. vores kollegaarrangement for arbejdspladser d. 19-21. april, 2024 til Gamebox Festival!

LÆS MERE HER