AlleDGIEfterskoleEsportKollegaOldboysStudieUng

Kollega-Ligaen

Er for dig, som dyrker sammenholdet og spilleglæden med dine kolleger og gerne vil spille mod andre arbejdspladser. Dyst mod andre hold på jeres niveau, få en masse sjove oplevelser med dine kollegaer med esport og gaming som omdrejningspunkt.

Hvorfor spille i Kollega-Ligaen

esport_for_alle-1
Social Gaming i firmaet

Spil CS:GO sammen med dine kollegaer i Kollega-Ligaen, hvor I vil møde andre arbejdspladser. Præmier er både håneret, pokal, holdtrøjer og holdfotosession.

niveauinddeling
Niveauinddeling

Vi har niveauinddeling i alle vores ligaer, fordi vi mener, at den bedste kamp er en fair kamp. Alle spillerrang hentes automatisk fra MM og FaceIt.

csgo_icon_spotligyt
CS:GO servere

YouSee eSportligaen stiller server (128-tick) til rådighed for alle CS:GO kampe. Vi laver VETO, indsamler resultater og kommer med statistik efter kampen.

Serverne er udstyret med integreret anti-cheat, der automatisk tjekker efter mistænksom adfærd.

Opret profil

I SAMARBEJDE MED DANSK FIRMAIDRÆT

Esport er mere end gaming; det er fællesskab. Sammen med Dansk Firmaidræt arbejder vi for at skabe uforglemmelige esportsoplevelser for kollegaer i Danmark.

Uanset om I spiller med for at få nogle hyggelige stunder med kollegerne eller for at køre konkurrenterne over, så er der en plads til jer i Kollega-Ligaen.

HVEM KAN SPILLE MED I KOLLEGA-LIGAEN

Alle hold, der tilmeldes ligaen, skal repræsentere en virksomhed (organisation), et kontorfællesskab eller en anden form for arbejdsplads.

Man skal minimum være 16 år for at deltage i Kollega-Ligaen.

Det er muligt for eSportligaen at give et firma dispensation til at tilknytte en spiller, som ikke arbejder i firmaet.

MANGLER DIT HOLD ET FEDT SÆT SPILLERTRØJER?

Design din egen PWND player jersey til dig og dit team.

Med PWND kitbuilderen kan du designe din egen t-shirt og få sat både logo og gamertag på din t-shirt.

Vinderne af A-slutspillet i den bedste række i vores onlineturneringer; vil modtage et sæt spillertrøjer som præmie. Derudover vinder ovenstående også en mulighed for et gratis photoshoot.

LAN & Mesterskaberne

Kom med til LAN & Mesterskaberne d. 26.-28. Maj, 2023!

LÆS MERE HER