AlleDGIEfterskoleEsportKollegaOldboysStudieUng

Studie-Ligaen

Er for dig, som har lyst til at spille med dine skole- eller studiekammerater mod ligesindede på tilsvarende niveau, uanset om I vil spille for at hygge jer og få en pause fra studielivet, eller har planer om at gå hele vejen til toppen, så er der plads til jer i Studie-Ligaen.

Få en masse sjove oplevelser med dine medstuderende med esport og gaming som omdrejningspunkt.

Hvorfor spille i Studie-Ligaen

esport_for_alle-1
Social Gaming på studiet

Spil CS:GO eller LoL sammen med dine studiekammerater i Studie-Ligaen, hvor I vil møde andre studerende. Præmier er både håneret, pokal, holdtrøjer og holdfotosession.

fleksibilitet
FLEKSIBILITET

Hav op til 10 spillere på dit hold. Tilmeld nye spillere i løbet af turneringen. En fast spilledag om ugen i grundspillet, men gode muligheder for at rykke kampene, så det passer jer.

csgo_icon_spotligyt
CS:GO Servere

YouSee eSportligaen stiller server (128-tick) til rådighed for alle CS:GO kampe. Vi laver VETO, indsamler resultater og kommer med statistik efter kampen.

Serverne er udstyret med integreret anti-cheat, der automatisk tjekker efter mistænksom adfærd.

Opret profil

I SAMARBEJDE MED DANSK FIRMAIDRÆT

Esport er mere end gaming; det er fællesskab. Sammen med Dansk Firmaidræt arbejder vi for at skabe uforglemmelige esportsoplevelser for elever og studerende i Danmark.

I Studie-Ligaen kan dit hold udfordre ligesindede i CS:GO eller League of Legends, hvor der er fokus på niveauinddeling, så alle får en fair kamp.

HVEM KAN SPILLE MED I STUDIE-LIGAEN

Alle spillere, der tilmeldes ligaen, skal være fra en skole, gymnasium, universitet, erhvervsskole eller anden uddannelsesinstitution.

Der kan gives dispensation til maks. to personer, som ikke er studerende.

MANGLER DIT HOLD ET FEDT SÆT SPILLERTRØJER?

Design din egen PWND player jersey til dig og dit team.

Med PWND kitbuilderen kan du designe din egen t-shirt og få sat både logo og gamertag på din t-shirt.

Vinderne af A-slutspillet i den bedste række i vores onlineturneringer (både CS:GO og League og Legends); vil modtage et sæt spillertrøjer som præmie. Derudover vinder ovenstående også en mulighed for et gratis photoshoot.

Læs mere om præmierne under den pågældende turnering.

LAN & Mesterskaberne

Kom med til LAN & Mesterskaberne d. 26.-28. Maj, 2023!

LÆS MERE HER