AlleDGIEfterskoleEsportKollegaOldboysStudieUng

Studie-Ligaen

Er for dig, som har lyst til at spille med dine skole- eller studiekammerater mod ligesindede på tilsvarende niveau, uanset om I vil spille for at hygge jer og få en pause fra studielivet, eller har planer om at gå hele vejen til toppen, så er der plads til jer i Studie-Ligaen.

Få en masse sjove oplevelser med dine medstuderende med esport og gaming som omdrejningspunkt.

Hvorfor spille i Studie-Ligaen

esport_for_alle-1
Social Gaming på studiet

Spil CS:GO eller LoL sammen med dine studiekammerater i Studie-Ligaen, hvor I vil møde andre studerende. Præmier er både håneret, pokal, holdtrøjer og holdfotosession.

fleksibilitet
FLEKSIBILITET

Hav op til 10 spillere på dit hold. Tilmeld nye spillere i løbet af turneringen. En fast spilledag om ugen i grundspillet, men gode muligheder for at rykke kampene, så det passer jer.

csgo_icon_spotligyt
CS:GO Servere

YouSee eSportligaen stiller server (128-tick) til rådighed for alle CS:GO kampe. Vi laver VETO, indsamler resultater og kommer med statistik efter kampen.

Serverne er udstyret med integreret anti-cheat, der automatisk tjekker efter mistænksom adfærd.

Opret profil
Studie CS:GO.

I SAMARBEJDE MED DANSK FIRMAIDRÆT

Esport er mere end gaming; det er fællesskab. Sammen med Dansk Firmaidræt arbejder vi for at skabe uforglemmelige esportsoplevelser for elever og studerende i Danmark.

I Studie-Ligaen kan dit hold udfordre ligesindede i CS:GO eller League of Legends, hvor der er fokus på niveauinddeling, så alle får en fair kamp.

Studie-Ligaen i CS:GO og LoL.

HVEM KAN SPILLE MED I STUDIE-LIGAEN

Alle spillere, der tilmeldes ligaen, skal være fra en skole, gymnasium, universitet, erhvervsskole eller anden uddannelsesinstitution.

Der kan gives dispensation til maks. to personer, som ikke er studerende.