AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

Ung-Ligaen

Er for dig, der går i en klub eller skole, som er medlem af Ungdomsringen, og som ønsker at spille mod andre unge, hvor der er fokus på hygge, fællesskab og konkurrence.

Bliv en del af et stort online fællesskab på tværs af vores medlemsklubber, hvor der er plads til alle; uanset om man er begynder, øvet eller ekspert.

Hvorfor spille i Ung-Ligaen

esport_for_alle-1
Esport for alle

Esportligaen tilbyder ligaer, hvor det sociale perspektiv er vigtigst. Derfor er der plads til både erfarne og mindre erfarne spillere.

niveauinddeling
Niveauinddeling

Vi har niveauinddeling i alle vores ligaer, fordi vi mener, at det skal være en fair kamp mellem dig og dine modstandere, så alle dermed får en god oplevelse i vores turneringer.

fleksibilitet
Fleksibilitet

Hav op til 10 spillere på dit hold. Tilmeld nye spillere i løbet af turneringen. En fast spilledag om ugen i grundspillet, men gode muligheder for at rykke kampene, så det passer jer.

Opret profil

I SAMARBEJDE MED UNGDOMSRINGEN

Sammen med Ungdomsringen, har vi skabt et struktureret fællesskab i Ung-Ligaen, hvor børn og unge på tværs af hele landet; kan dyste mod hinanden i niveauinddelte turneringer, der sikrer, at alle får en fair og god oplevelse.

Vi vil meget gerne hjælpe hold med at facilitere esportsturneringer i vilkårlige spil, såfremt det er muligt, så tag endelig kontakt til os her.

HVEM KAN SPILLE MED I UNG-LIGAEN

Alle hold, der tilmeldes ligaen, skal være tilknyttet samme organisation (fritidsklub, ungdomsklub eller ungdomsskole) samt medlem af Ungdomsringen.

Man skal være mellem være 8 og 25 år for at deltage i Ung-Ligaen.

Ung-Mesterskabet 2024

Læs mere vedr. vores LAN & Mesterskaber for fritids- og ungdomsklubber d. 19-21. april, 2024 til Gamebox Festival!

LÆS MERE HER