AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

Esport Danmark-Ligaen

Er for dig, som har lyst til at kæmpe mod andre hold på tværs af tilhørsforhold eller alder i Danmark. Her er der plads til alle uanset niveau og ambitioner i Counter-Strike!

Hvorfor spille i Esport Danmark-Ligaen

esport_for_alle-1
Fleksibilitet

Hav op til 10 spillere på dit hold. Tilmeld nye spillere i løbet af turneringen. En fast spilledag om ugen i grundspillet, men gode muligheder for at rykke kampene, så det passer jer.

niveauinddeling
Niveauinddeling

Vi har niveauinddeling i alle vores ligaer, fordi vi mener, at den bedste kamp er en fair kamp. Alle spillerrangs hentes automatisk fra MM, FaceIt og Esportal.

communityIcon_6k029qv05zqb1
CS2 Servere

Esportligaen stiller server til rådighed for alle CS2 kampe. Vi laver VETO, indsamler resultater og kommer med statistik efter kampen.

Opret profil

I SAMARBEJDE MED ESPORT DANMARK

Esport Danmark-Ligaen drives og udvikles af det nationale forbund. Ligaens ambition er at skabe de bedste rammer for alle der ønsker at deltage i esport og konkurrere mod ligesindede.

Ligaen vil løbende udvikles og er åben for alle. Målet er, at Ligaen samler esportens mange forskellige deltagere og organisationer, så det giver mulighed for at I kan dyste i den virtuelle arena.

HVEM KAN SPILLE MED I ESPORT DANMARK-LIGAEN

Esport Danmark-Ligaen er åben for alle uanset tilhørsforhold eller alder.

Hvis et hold består af børn under 15 år, så bør holdet have en voksen tilknyttet som holdleder.

Hvad end hyggen er i højsædet, eller om du er et konkurrencemenneske ind til benet, så er der plads til, at alle kan få en god oplevelse i Esport Danmark-Ligaen.

Esport Danmark-Mesterskabet 2024

Læs mere vedr. vores LAN & Mesterskaber for Esport Danmark-Ligaen d. 19-21. april, 2024 til Gamebox Festival!

LÆS MERE HER