AlleDGIEfterskoleEsportKollegaOldboysStudieUng

DGI-Ligaen

Er for dig, som dyrker esport i en esportsforening, og som vil udfordres hver uge.
I DGI-Ligaen kan du nyde fællesskabet med plads til både begyndere, øvede og eksperter. Her kan du dyste mod andre DGI hold på samme niveau.

Hvorfor spille i DGI-Ligaen

esport_for_alle-1
Fleksibilitet

Hav op til 10 spillere på dit hold. Tilmeld nye spillere i løbet af turneringen. En fast spilledag om ugen i grundspillet, men gode muligheder for at rykke kampene, så det passer jer.

niveauinddeling
Niveauinddeling

Vi har niveauinddeling i alle vores ligaer, fordi vi mener, at det skal være en fair kamp mellem dig og dine modstandere, så alle dermed får en god oplevelse i vores turneringer.

csgo_icon_spotligyt
CS:GO Servere

YouSee eSportligaen stiller server (128-tick) til rådighed for alle CS:GO kampe. Vi laver VETO, indsamler resultater og kommer med statistik efter kampen.

Serverne er udstyret med integreret anti-cheat, der automatisk tjekker efter mistænksom adfærd.

Opret profil

I SAMARBEJDE MED DGI

DGI-Ligaen er for dig og dit foreningshold. DGI-Ligaen er for piger og drenge – uanset ambitioner og niveau – og din forening kan tilmelde lige så mange hold, som I vil.

Med ligaen vil vi skabe et fællesskab for jer i foreningen, hvor I kan dyste med og mod andre med samme passion. I vil opleve fantastiske øjeblikke, sjov, masser af spænding og intense kampoplevelser.

HVEM KAN SPILLE MED I DGI-LIGAEN

Alle hold, der tilmeldes ligaen, skal repræsentere en forening, der er medlem af DGI. Det er påkrævet, at alle spillere er medlem af foreningen.

Der er ingen aldersbegrænsning for spillere.

LAN & Mesterskaberne

Kom med til LAN & Mesterskaberne d. 26.-28. Maj, 2023!

LÆS MERE HER