AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

KOLLEGA-TURNERING 2024 (GAMEBOX FESTIVAL)

trophy
NIVEAUINDDELT TURNERING

Weekenden vil være propfyldt med hyggelige stunder samt underholdende kampe, hvor kollegaer kan dyste i en niveauinddelt turnering mod hinanden! Til Kollega-Turneringen vil der være PC’er med fuldt udstyr til rådighed.

people
ET STORT FÆLLESSKABSEVENT

En masse spillere, trænere, holdledere og andre involverede parter fra Esportligaen mødes til et kæmpestort event ved Gamebox Festival, hvor i kan sætte ansigt på hinanden, og socialisere jer til en spændingspakket weekend med både LAN-Party og Turneringer!

dancer
MASSER AF UNDERHOLDNING

Messecenterets 30.000 kvadratmeter vil blive fyldt med alt inden for gaming og esport! Der vil være LAN turneringer, spændende aktiviteter, fede expo-stande, cosplay, talks fra relevante aktører i esport, giveaways, streamere og en masse andet!

TILMELD KOLLEGA-TURNERINGEN

COUNTER-STRIKE 2

Der er plads til 6 hold i den niveauinddelte Kollega-turnering. Denne afvikles fredag.
Bemærk: Til Kollega-Turneringen vil der være PC’er med fuldt udstyr til rådighed.

Hvem kan komme med til Kollega-turneringen i CS2?
Alle hold, der repræsenterer en virksomhed (organisation), et kontorfællesskab eller en anden form for arbejdsplads.

Vil der være forplejning til arrangementet?
Dansk Firmaidræt vil sørge for forplejning midtvejs gennem arrangementet. Derudover vil det naturligvis også være muligt at købe mad og drikke til Gamebox Festival.

Hvor tilmelder man sig turneringen?
Tilmeldingen til Kollega-turneringen vil ske via Esportligaens hjemmeside, hvor der oprettes en turnering kaldet Kollega-turnering (Gamebox Festival). Tilmeldingen til turneringen koster 1.500 kr. pr. hold (Inkluderer LAN-billetter til 5 spillere) og betales ved tilmelding.

Hvad hvis vi er flere end 5 spillere?
Ekstra spillere som kræver LAN-plads; koster 500 kr. stykket. Alternativt koster det 150 kr. for 1-dagsbillet samt 250 kr. for 3-dagsbillet – begge uden LAN-plads. Hvert hold har én gratis 3-dagsbillet.

Hvornår åbner tilmeldingen til turneringen?
Torsdag d. 1/2., kl. 12:00 åbnes tilmeldingen på Esportligaens hjemmeside.

Hvornår lukker tilmeldingen til turneringen?
Søndag d. 31/3., kl. 23:59 lukkes tilmeldingen.

Hvordan udvælges holdene?
Det sker gennem først-til-mølle princip i henhold til tilmelding, og derfra vil turneringen efter endt deadline; blive klargjort og nærmere information vil blive udsendt.

LAN-PARTY TIL EVENTET (EGET UDSTYR)

Esportligaens LAN bliver afholdt sideløbende med GAMEBOX FESTIVAL d. 19.-21. april, 2024. Når du køber en Esportligaen LAN billet (til reduceret pris), så kommer man til at sidde i Esportligaens område, som ligger i hallen ved siden af Gamebox LAN.

Pris pr. LAN-deltager er 500 kr. og dette inkluderer overnatning hele weekenden!

Til både Esportligaen og Gamebox’s LAN, vil der være fede LAN-turneringer, som man kan deltage i, hvis man ikke deltager til Ligamesterskaberne. Har man deltaget i Mesterskaberne, og måske ikke klaret sig videre til slutspillene, så har man selvfølgelig også mulighed for at være med til LAN-turneringerne.

LAN-deltagerne hos Esportligaen vil blive delt op i ligaer, så deltagerne sidder i relevante målgrupper. Jeres organisation vil blive placeret sammen med andre virksomheder og voksne, og i kan derfor hygge hele weekenden i fælleskab med dem og en masse andre.

Udover LAN-turneringer, så fylder Gamebox Festival alle 30.000 kvadratmeter i Messecenteret med alt inden for gaming og esport. Masser af expo-stande, cosplay, giveaways, streamere, talks og sjove aktiviteter!

Bemærk: Ønsker man at deltage til LAN-eventet hele weekenden, så kræver det, at man selv medbringer udstyr herunder PC, skærm m.v. Deltager man til Kollega-Turneringen vil der være PC’er med fuldt udstyr til rådighed i turneringens tidsrum.Sidste frist for at købe LAN-billetter er mandag d. 8. april!


TURNERINGSTRUKTUR (UDGANGSPUNKT)


Antal hold: 6


Gruppespil:
6 hold inddeles i 1-2 niveauer. Heraf laves der som udgangspunkt en gruppe med 3 hold på hvert niveau. Alle spiller imod alle i gruppen.
Format: Bedst-ud-af-1 og med overtime.


Finale/bronzekamp:
1. og 2. pladsen går videre til finalen.
3. og 4. pladsen spiller bronzekamp.
Format: Bedst-ud-af-1 og med overtime.


Præmier:
Der vil være pokaler og medaljer til vinderen af det øverste niveau. Alle deltagende hold vil få en gratis holdlicens til Kollega-Ligaens Efterårsturnering i Sæson 8. Derudover vil der være en lodtrækningspræmie blandt alle deltagende hold i Kollega-Mesterskabet. Øvrige fysiske præmier vil evt. blive annonceret tættere på datoen. Læs mere under turneringen.


Bemærk: Deltager man til Kollega-Turneringen vil der være PC’er med fuldt udstyr til rådighed i turneringens tidsrum. Ønsker man at deltage til LAN-eventet hele weekenden, så kræver det, at man selv medbringer udstyr herunder PC, skærm m.v.

KOLLEGA-TURNERINGEN I CS2

FØLG MED HER

SPØRGSMÅL (FAQ)

Hvad hvis vi har flere end 5 spillere med til Mesterskaberne?
Har et hold mere end 5 spillere, der skal deltage til Mesterskaberne, så kræver det, at man køber en LAN-billet til 500,- pr. person.


Kan en leder komme med?
Ja, alle hold som deltager i Kollega-Turneringen; har mulighed for at have én leder med gratis. Alternativt skal adgangen tilkøbes ved Gamebox Festival.
Her koster det 150 kr. for 1-dagsbillet og 250 kr., hvis det er til alle 3 dage.

Har man brug for en LAN-plads, så er det påkrævet at købe en LAN-billet.


Er der overnatning?
Ja, hvis man ønsker at være der hele weekenden, så er der særskilt overnatning i en anden hal, som er tilknyttet Gamebox. Har man en LAN- eller Leder-billet, så er overnatning inkluderet gratis hele weekenden.


Vil der være DM i Esport?
Der vil til LAN & Mesterskaberne 2024 ved Gamebox Festival; ikke blive afviklet DM I Esport.


Læs mere omkring Gamebox Festival
https://www.gameboxfestival.dk/

Praktik info & FAQ (LAN):
https://www.gameboxfestival.dk/lan/praktisk-info
https://www.gameboxfestival.dk/lan/faq-lan
https://www.gameboxfestival.dk/lan/lan-turneringer