AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

VINDERE I ESPORT DANMARK-LIGAEN (FORÅR S7)

Få et overblik over vinderne fra Esport Danmark-Ligaens Forårsturnering i CS2! Derudover en afrunding på Sæson 7.

Tak for deltagelse i denne sæson!

Med undtagelse af Niveau B-III, så er hele Forårsturneringen i Esport Danmark-Ligaen og dermed også Sæson 7 et afsluttet kapitel for ligaturneringerne! Her har vi vores gratis Sommercup næste weekend, som alle kan deltage i, også går Esportligaens aktiviteter (mere eller mindre) på sommerferie indtil, at Sæson 8 venter på den anden side! 🏆

Vi vil dog bruge sommerpausen flittigt på at imødekomme alt den feedback, som vi har indsamlet i løbet af sæsonen fra jer – tusind tak for dette! Der er mange punkter ift. selve hjemmesiden såvel som spilrelaterede elementer, der vil blive skruet og drejet på, og her glæder vi os til at løfte sløret for dette efter sommerferien, så vi kan få nogle endnu bedre oplevelser. Derudover sker der også store ændringer til Esport Danmark- og DGI-Ligaen, hvilket betyder, at der fremover vil være CVR-krav deltagelse. Læs mere her!

I mellem tiden vil vi udsende en stor tak til jer alle sammen for at have spillet med i Sæson 7. Det sætter vi stor pris på!
Velfortjent tillykke til jer, der løb med en pokal i denne omgang. Indtil da ønskes i en rigtig god sommer! ☀️


Gense A-I finalen mellem Gallus Strikers og Prestige Esport Legends her!

Hvornår er næste turnering?

  • Forårsturneringen var sidste ligaturnering i Sæson 7 for Esport Danmark-Ligaen, hvilket betyder at næste turnering – nemlig Efterårsturneringen – åbner for tilmelding omkring d. 2. september. Her sker der dog vigtige ændringer ift. CVR-krav til deltagelse, da ligaen sammensmelter med DGI-Ligaen. Læs mere her.

  • Det er muligt at tilmelde sig vores Gratis Sommercup, der finder sted søn. d. 30. juni, kl. 10. Se mere via nedenstående knap.

Liste over vindere af Esport Danmark-Ligaen

Alle kontaktpersoner vil modtage en e-mail vedr. pokalformularen, som skal udfyldes for at modtage sin pokal og/eller medaljer. Deadline er her d. 30. juni.

Bemærk: Pokaler vil som udgangspunkt først blive sendt efter sommerferien, så vi er sikre på, at alle kommer og henter deres pakker.

CS2

  • Niveau A – I: Gallus Strikers
  • Niveau A – II: Godt fynsk blandet
  • Niveau B – I: Sørby Quark
  • Niveau B – II: MGI ALPHA
  • Niveau B – III: PentaGun
  • Niveau C – I: Rød Stue