SKOLE-LIGAEN Tilmeld

Skole-ligaen afvikles i samarbejde med Ungdomsringen, og er for alle elever på folkeskoler og efterskoler i alderen 11-17 år. Skolerne behøver ikke at være medlem af Ungdomsringen. Ligaen afvikles som et mesterskab med indledende grundspil og en finale, hvor den officielle “Skole-mester” kåres. Der er ingen grænse for antallet af deltagende hold.

FORDELINGSSPILLET
Første sæson indledes med et fordelingsspil (“Swiss system”) over max. 6 runder i uge 45-50. Antallet af runder afhænger af antal tilmeldte hold. Fordelingsspillet fungerer på den måde, at der spilles en kamp om ugen. Hver uge bliver man matched op med et hold, der er på samme niveau. F.eks. vil alle der har vundet en kamp bliver matchet op med alle andre, der har vundet en kamp etc.

GRUNDSPILLET
Ligaen består af et nationalt grundspil fordelt på divisioner, som starter i uge 2 i 2018. Som udgangspunkt er der tre divisioner. Antallet afhænger af antal tilmeldte hold. Efter fordelingsspillet placeres alle hold i divisionerne afhængig af deres placering i fordelingsspilet.

Hver division består af en række grupper - typisk fire. Det præcise antal afhænger af antal tilmeldte. Hver gruppe består af op til fire hold, hvor det øverst rangerede hold, med undtagelse af 1. division, rykker op, og det lavest rangerede hold rykker ned. Der er op- og nedrykning hver måned. Der tages forbehold for at 3. division (eller lavere divisioner), kan bestå af færre end fire hold afhængig af antal tilmeldte.

SKOLE-MESTERSKABET
Grundspillet efterfølges af et Skole-mesterskab. Det er op til Ungdomsringen, hvordan man afvikler dette. Nærmere information følger fra Ungdomsringen.

Vinderen af Skole-mesterskabet kan kalde sig ”Officiel Skole-mester”.

DANMARKSMESTERSKABET
De to bedst rangerede hold ved Skole-mesterskabet går videre til Danmarksmesterskabet.

DATOER 2017-18 SÆSON
Liga start d. 1. november
Fordelingsspil uge 45-50
Grundspil uge 2-16
Pauser i uge 7, 8 og 13
Skole-mesterskab (april)
Danmarksmesterskab (maj)

Skole-ligaen følger de til enhver tid gældende regler og retningslinjer for eSportligaen.

Tilmeld