FIFA

Platform: ps4
Format: 4 kampe
Min. spillere: 2
Max. spillere: 5

Her kan du dyste i FIFA

 

DGI FIFA PILOT LIGA

 

YouSee eSportligaen er for FIFA-spillere på alle niveauer. Vi tilbyder unikke oplevelser til de hold, som er vilde med FIFA, men som gerne vil spille imod andre FIFA spillere på deres eget niveau.

Til meld dit hold i dag, og bliv en del af HELE DANMARKS ESPORTLIGA!

KOMMMENDE TURNERINGER

Yousee eSportligaen afvikler mange forskellige aktiviteter hele året. Herunder kan du se alle de kommende ligaer, cups m.m. Hvis du vil vide mere om de forskellige turneringer, så kan du finde links i top menuen.

.

 

DGI FIFA PILOT LIGA

Struktur: Vi afvikler en online liga med gruppespil og slutspil. Alle hold placeres i grupper af 6 hold. Der spilles en kamp imod en modstander pr. uge. Efter endt gruppespil fortsætter holdene til slutspillet.

Format:
 Hver kamp afvikles som Bo4, hvor to hold med to spillere hver, dyster imod hinanden på tværs i 1v1 H2H kampe. Et hold kan have op til 5 spillere, men kun to spillere kan dyste pr. kamp.

Hvornår: Næste del af sæsonen begynder i uge 4 og gruppespillet slutter i uge 10, med en pause i uge 7 og 8. Efter gruppespillet afvikles et slutspil henover 2 uger (uge 11-12).

Deadline for tilmelding: Søndag d. 17/1 ved midnat.

FIFA PRISER I SÆSON 4

En licens er gyldig i hele Sæson 4. Når licensen er betalt, kan nye spillere tilføjes uden merbetaling.

REGLER FOR FIFA

 

Herunder finder du et link til vores FIFA regler. Husk at vi også har generelle regler for ligaen og at det er op til holdene og spillerne selv, at holde sig opdateret med evt. regelændringer.