AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

YouSee Pressemeddelelse

Pressemeddelelse vedr. afslutning af langvarigt samarbejde mellem eSportligaen og YouSee.

Efter et langt og stærkt samarbejde af 6 års varighed; har eSportligaen og YouSee valgt at afslutte samarbejdet inden begyndelsen af Sæson 7.

YouSee har været en loyal partner siden stiftelsen af eSportligaen, hvor organisationen er gået fra at være et ApS til en forening drevet af 4 samarbejdspartnere – herunder DGI, Dansk Firmaidræt, Ungdomsringen og Efterskoleforeningen.

Partnerne driver ligaen med henblik på at styrke bredde-esporten i Danmark og sikre gode fællesskaber omkring esport på skoler, arbejdspladser, foreninger og ungdomsklubber. Vores vision er at gøre esport til en stor og velorganiseret sportsgren, hvor fællesskabet og foreningslivet er i fokus. Alle indtægter går direkte tilbage til nye aktiviteter og gode oplevelser for spillerne.

På vegne af eSportligaen og de øvrige partnere, vil vi gerne udtrykke stor taknemmelighed til YouSee, for det stærke initiativ i dansk esport, som YouSee har været en vigtig årsag til, har set dagens lys. eSportligaen har været på en kæmpe rejse siden den spæde start, og nu er tiden kommet til, at foreningen skal stå på egne ben. Foreningen ser frem til at tage hul på Sæson 7 lige straks og glæder sig til en ny sæson med masser af aktiviteter, nye spillere og sjove kampe! – Merete Nielsen, Bestyrelsesformand.

eSportligaen vil fortsætte i den fortsat stærke konstellation mellem DGI, Dansk Firmaidræt, Efterskoleforeningen og Ungdomsringen.