AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

TILMELD MESTERSKABERNE!

Tilmeldingen til Mesterskaberne ved Gamebox Festival lukker allerede d. 30. april!

TILMELD DIT HOLD MESTERSKABERNE

I næste uge lukker tilmeldingsvinduet for Mesterskaberne ved Gamebox Festival d. 26-28. maj i MCH Messecenter Herning!
Det er nemlig allerede søndag d. 30. april, at der er sidste chance for at tilmelde sig Mesterskaberne ved Danmarks Største Gaming Event!

Weekenden vil være propfyldt med underholdende samt nervepirrende kampe, hvor både Liga- og Danmarksmesterskaberne skal afgøres til afslutningen på Sæson 6 i YouSee eSportligaen.
Der er præmier, pokaler og vigtigst af alt; ære på spil til Mesterskaberne!

Klik på “Læs mere” og rul ned til “Ligamesterskaberne” for nærmere information omkring turneringsformat, antal hold m.v. i de forskellige Mesterskaber.


PRAKTISK INFORMATION

Når man tilmelder sig et Mesterskab, så inkluderer det 5x LAN-billetter, 1x Leder-billet og fri adgang til alt, hvad Messecenterets 30.000 kvadratmeter har at byde på inden for gaming og esport!

Bemærk: I Fortnite er det 2x LAN-billetter og 1 lederplads pr. 3 hold.


Er i flere end 5 spillere (eller 2 i Fortnite) på holdet? Frygt ej! Det er muligt at få hele mandskabet med til blot 500 kr. pr. LAN-billet (inkl. overnatning i sovesal hele weekenden!).

LÆS “PRIS FOR DELTAGELSE AF HOLD” AFSNITTET UNDER TURNERINGEN FOR INFORMATION OMKRING DEPOSITUM, FRIBILLETTER OG ANDET RELEVANT FOR DEN ENKELTE LIGA.

DM I CS:GO FOR AMATØRER

De bedste hold fra Efterskole-, Oldboys-, Esport-, DGI-, Studie-, Kollega- og Ung-Mesterskaberne mødes til ét kæmpestort brag, hvor det bedste hold på tværs af alle ligaerne kåres til DM i CS:GO!

Der er svimlende 75.000 kr. på højtkant i præmiepuljen! Vinderen af Danmarksmesterskabet i CS:GO, kan se frem til hele 50.000 kr. sammen med et unikt DM-trofæ og medaljer til holdet.

2. pladsen = 15.000 kr.
3/4. pladsen = 5.000 kr.

DM I FORTNITE FOR AMATØRER

Det bedste hold i Arena Duo skal findes, når YouSee eSportligaen kårer vinderen af DM i Fortnite!

Der er hele 20.000 kr. på højtkant i præmiepuljen! Vinderen af Danmarksmesterskabet i Fortnite, kan se frem til hele 12.000 kr. sammen med et unikt DM-trofæ og medaljer til holdet.

2. pladsen = 4.000 kr.
3/4. pladsen = 2.000 kr.