AlleDGIEfterskoleEsportKollegaOldboysStudieUng

ÆNDRINGER/RETTELSER TIL REGLER

08.11.22 – Ikke mulighed for konfikt efterfølgende

 • Regel: 1.1.4
  Hvis et eller begge hold vælger af afvikle en kamp, som bryder eSportligaens regelsæt ift. fx skins, så kan der ikke efterfølgende indberettes en konflikt.

14.11.22 – Navngivning af spiller, hold og organisation

 • Regel: 2.2, 2.3 og 2.4
  Det er ikke tilladt at have et gamertag, in-game navn, holdnavn, organisationsnavn, clantag eller lignende, der kan anses som værende stødende, racistisk eller yderst diskriminerende overfor religion og minoritetsgrupper. Dette vurderes af administratorer. Efter første advarsel er modtaget, så kan spilleren/holdet risikere udelukkelse fra turneringen ved gentagende overtrædelser.

29.11.22 – Spillerkrav

 • Regel: 2.2.4 og og 2.2.5
  Ændret regel 2.2.4 om, at en spiller ikke må spille for to hold i samme liga og kampuge til, at:
  Det er muligt for en spiller at skifte hold og/eller organisation igennem hele sæsonen, men en spiller bør ikke stå som “Aktiv spiller” for to forskellige hold i samme liga på samme tid.

  Tilføjet følgende tekst til regel 2.2.5:
  Hvis et hold benytter en spiller i en af de ovenstående ligaer, som ikke er i overensstemmelse med de tilhørende krav, så vil holdet som udgangspunkt blive taberdømt. Det er også muligt at spille en omkamp, hvis begge parter ønsker dette. Gentagende overtrædelser kan medføre, at holdet bliver udelukket fra turneringen.

06.12.22 – Særlige spillerkrav

 • Regel 2.2.5 (Regler for DGI-Ligaen):
  Tydeliggjort, at det ikke er tilladt for trænere at deltage i turneringer i DGI-Ligaen.
Tilbage til regler