AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

9.3 BEREGNING AF SPILLERRANG SAMT HOLDNIVEAU

9.3.1 BEREGNING AF SPILLERRANG

  • En spillerrang i CS beregnes automatisk ud fra brugerens data på henholdsvis Steam og FaceIt. Herefter omdannes dette til en rang i Esportligaens interne rangsystem, som er synligt via et rangemblem på spillerens profil.
  • Ovenstående er baseret på den senest rang på henholdsvis Steam og FaceIt. Her udvælges den rang, som er højest på tværs af de to platforme. Er der kun aktivitet på én af platformene inden for en periode på 18 måneder, så vil den aktive platform som udgangspunkt være gældende.
  • Har spilleren ikke en rang inden for ovenstående tidsperiode på begge platforme, så vil systemet tage udgangspunkt i den seneste rang, der er højest på tværs af de to platforme uagtet af tidsperiode. Bemærk: Grundet Steam’s automatiske forfald af rang i MM, så vil den mest retvisende rang blive valgt uden, at den nødvendigvis er den seneste.
  • En helt ny spiller uden registrerede kampe på hverken Steam eller FaceIt; vil blive tildelt en grundrang i Esportligaens interne rangsystem.
  • Tidligere ligaturneringer på Esportligaens hjemmeside, vil have en indflydelse på spillerens rang baseret på, hvordan holdet samt spilleren klarer det i turneringen. Dette sker via Esportligaens ELO-system. Bemærk dog, at det kun er kampe, hvor spilleren har deltaget på serveren, som vil påvirke spillerens ELO.

Bemærk: Dit FaceIt niveau vil ikke blive medregnet, hvis der er under 15 CS-kampe registreret på kontoen.

9.3.2 BEREGNING AF HOLDNIVEAU

  • Det samlede niveau på et hold beregnes ud fra de fire højest rangerede aktive spillere på holdet.
  • De aktive spilleres individuelle rang i Esportligaens interne rangsystem; bliver plusset sammen og giver herefter holdets samlede niveau.

9.3.3 PRIVAT STEAM PROFIL

  • Alle spillere opfordres til at gøre deres Steam-profil offentlig, så det er transparent og gennemsigt for administratorer såvel som modstanderhold at se statistikker, tidsforbrug og andet relevant information, der måtte være om den pågældende konti. Guide til dette kan findes her.
  • En administrator fra Esportligaen kan til enhver tid kræve, at en spiller åbner sin Steam-profil, så dens informationer er synlig for alle. Hvis en spiller nægter denne anmodning, så vil spilleren bliver gjort inaktiv samt vil ikke kunne deltage i Esportligaens kampe fremover indtil, at andet er aftalt med en administrator.
Tilbage til regler