AlleDGIEfterskoleEsportKollegaOldboysStudieUng

9.3 BEREGNING AF SPILLERRANG SAMT HOLDNIVEAU

9.3.1 BEREGNING AF SPILLERRANG

  • En spillerrang i CS:GO beregnes automatisk ud fra brugerens data på henholdsvis Steam og FaceIt samt. evt. andre relevante spilplatforme. Herefter omdannes dette til en rang i eSportligaens interne rangsystem, som er synligt via et rangemblem på spillerens profil.
  • Ovenstående er baseret på den senest rang på henholdsvis Steam og FaceIt. Her udvælges den rang, som er højest på tværs af de to platforme. Er der kun aktivitet på én af platformene inden for en periode på 18 måneder, så vil den aktive platform være gældende.
  • Har spilleren ikke en rang inden for ovenstående tidsperiode på begge platforme, så vil systemet tage udgangspunkt i den seneste rang, der er højest på tværs af de to platforme uagtet af tidsperiode. Bemærk: Grundet Steam’s automatiske forfald af rang i MM, så vil den mest retvisende rang blive valgt uden, at den nødvendigvis er den seneste.
  • En helt ny spiller uden registrerede kampe på hverken Steam eller FaceIt; vil blive tildelt en grundrang i eSportligaens interne rangsystem.

Bemærk: Dit FaceIt niveau vil ikke blive medregnet, hvis der er under 10 kampe registreret på kontoen.

9.3.2 BEREGNING AF HOLDNIVEAU

  • Det samlede niveau på et hold beregnes ud fra de fire højest rangerede aktive spillere på holdet.
  • Spillernes individuelle rang i eSportligaens interne rangsystem; bliver plusset sammen og giver herefter holdets samlede niveau.
Tilbage til regler