AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

9.3 BEREGNING AF SPILLERRANG SAMT HOLDNIVEAU

9.3.1 BEREGNING AF SPILLERRANG

  • En spillerrang i CS beregnes automatisk ud fra brugerens data på henholdsvis Steam, FaceIt og Esportal. Herefter omdannes dette til en rang i Esportligaens interne rangsystem, som er synligt via et rangemblem på spillerens profil.
  • Ovenstående er baseret på den senest rang på henholdsvis Steam, FaceIt og Esportal. Her udvælges den rang, som er højest på tværs af de tre platforme. Er der kun aktivitet på én af platformene inden for en periode på 18 måneder, så vil den aktive platform være gældende.
  • Har spilleren ikke en rang inden for ovenstående tidsperiode på begge platforme, så vil systemet tage udgangspunkt i den seneste rang, der er højest på tværs af de to platforme uagtet af tidsperiode. Bemærk: Grundet Steam’s automatiske forfald af rang i MM, så vil den mest retvisende rang blive valgt uden, at den nødvendigvis er den seneste.
  • En helt ny spiller uden registrerede kampe på hverken Steam, FaceIt eller Esportal; vil blive tildelt en grundrang i Esportligaens interne rangsystem.
  • Tidligere ligaturneringer på Esportligaens hjemmeside, vil have en indflydelse på spillerens rang baseret på, hvordan holdet samt spilleren klarer det i turneringen. Dette sker via Esportligaens ELO-system. Bemærk dog, at det kun er kampe, hvor spilleren har deltaget på serveren, som vil påvirke spillerens ELO.

Bemærk: Dit FaceIt niveau vil ikke blive medregnet, hvis der er under 10 kampe registreret på kontoen.
Dit Esportal niveau vil ligeledes ikke blive medregnet, hvis der er under 15 kampe registreret på kontoen.

9.3.2 BEREGNING AF HOLDNIVEAU

  • Det samlede niveau på et hold beregnes ud fra de fire højest rangerede aktive spillere på holdet.
  • De aktive spilleres individuelle rang i Esportligaens interne rangsystem; bliver plusset sammen og giver herefter holdets samlede niveau.
Tilbage til regler