AlleDGIEfterskoleEsportKollegaOldboysUng

8.1 Generelt

  • 8.1.1 Det er pålagt at spillerne indrapportere kampresultater umiddelbart efter kampen er afsluttet. Det er tilladt at gøre det under kampen og for at sikrer at det går smidigt, er det den vindende spiller der rapportere.
  • 8.2. 8.1.2. Hvis en færdig spillet kamp ikke er rapporteret vil en ny kamprunde ikke kunne klargøres og det vil dermed sænke hele turneringen. Det er derfor vigtigt at begge spillere er hurtige til at indrapportere resultatet så snart kampen er afsluttet. Oplever man problemer med dette, kan man henvende sig til en admin.
  • 8.1.3 Når et kampresultat er blevet indrapporteret har spillerne ind til næste kamprunde til at klage til admin. Sker det ikke, så står resultatet fast.
  • 8.1.4 No shows: Hvis ens modstander ikke møder op til en kamp, så skal man så vidt det er muligt have det bekræftet af en admin. Derefter vil admin indberette resultatet som en no show sejr (3-0) til den spiller som var klar til kampen.
  • 8.1.5 No shows – begge spillere: Hvis begge spillere udebliver fra en kamp vil de begge modtage et no show og det vil være op til admin at indrapportere resultatet. Hvis admin efterfølgende ikke kan komme i kontakt med de involverede spillere vil de blive diskvalificeret.
Tilbage til regler