AlleDGIEfterskoleEsportKollegaOldboysStudieUng

5.4 TJEK-IND TIL KAMP

5.4.1 Tjek-ind til kamp

 • Et holdmedlem skal tjekke deres hold ind til kamp på selve kampdagen.
  Tidsrummet for dette åbner 15. minutter før det fastsatte kamptidspunkt.

  Bemærk: Personen der tjekker holdet ind; er den der foretager VETO’en. Alternativt kan et andet aktivt holdmedlem inden kampstart – overtage VETO via knappen på kampsiden.

 • Hvis begge hold har tjekket ind inden kampstart, så vil VETO-processen (valg af map og startside) automatisk blive igangsat ved kamptidspunktet. Hvert hold har herefter 30 sekunder til at foretage sit valg.

  Bemærk: Refresher siden ikke automatisk ved kamptidspunktet, så genindlæs siden manuelt med ca. 10 sekunders mellemrum indtil, at VETO-siden kommer frem.

 • Efter VETO’en er afsluttet, vil der komme en konsolkommando, som skal kopieres og indsættes i konsollen i CS:GO. Her kan 5 aktive spillere fra hvert hold (samt evt. træner) – tilslutte sig serveren.

  Bemærk: Hvis i skiftes mellem trænerrollen, så skal dette byttes rundt inden kampstart i holdindstillinger, så i har mulighed for at tilslutte jer serveren som spectator (direkte tilskuer). En træner har IKKE mulighed for at deltage som spiller, da de ellers ville kunne fremgå som både spectator og spiller.

5.4.1.1 Manglende spiller på server

 • Det er påkrævet, at hvert hold kan tilslutte serveren med 5 spillere inden for grænsen på 10 minutter. Er dette ikke muligt, så vil holdet som udgangspunkt blive taberdømt med mindre, at begge hold accepterer at nulstille kampen. I begge tilfælde skal der oprettes en ticket på Discord, så en admin kan hjælpe.

5.4.2 Automatisk VETO

 • Hvis et hold har tjekket ind til en kamp, men misser en eller flere VETO-valg, så vil systemet automatisk foretage et valg for holdet baseret på holdets VETO-præferencer på deres holdside.

5.4.3 Manglende tjek-ind til kamp

 • Hvis et hold ikke tjekker ind til en kamp senest 5 minutter efter det fastsatte kamptidspunkt, så vil systemet afbryde kampen og tildele et “no show” til det hold, som ikke har mødt op.
 • Systemet vil automatisk taberdømme det hold, som er udeblevet fra kampen.
Tilbage til regler