Om ligaer

Ligaer er for de hold, som ønsker at deltage i mange aktiviteter, fordelt på hele sæsonen. Det er uanset om du spiller i DGIUNG, STUDIE, KOLLEGA, EFTERSKOLE-LIGAEN, OLD BOYS eller ESPORT LIGAEN. Vi tilbyder unikke oplevelser til de hold, som gerne vil kæmpe om Danmarks-mesterskabet (TBA), og til de hold som er vilde med esport, men som gerne vil spille imod andre på deres eget niveau. Tilmeld dit hold i dag, og bliv en del af HELE DANMARKS ESPORTLIGA!

Struktur

I Esportligaen går vi meget op niveauinddeling. YouSee eSportligaen er derfor opdelt i en bredde- og pokalrække, så vi kan skabe de bedste oplevelser for alle – uanset niveau. Bredden og pokalrækken er struktureret forskelligt, som kan ses herunder.

bredderækken

Bredderækken tager form af tre forskellige turneringer af syv ugers varighed, som kaldes hhv. efterårsliga, vinterliga og forårsliga. Hver liga indeholder et slutspil, hvor der kåres en vinder for hvert niveau i bredden. Der er muligt at købe adgang til én breddeliga ad gangen, ellers pakkeløsning med adgang til alle tre ligaer, hvilket udløser en rabat.

Det er vigtigt at melde sig til hver breddeliga, som man ønsker at deltage i, da et holds niveau beregnes hver gang holdet meldes til en turnering. Der findes breddeligaer til alle partner-ligaerne, samt en åben liga for alle hold.

Pokalrækken

Pokalrækken er tiltænkt de bedste hold i ligaen. Her dyster man om pladser til mesterskabet, som afholdes i foråret 2021. Pokalrækken følger en struktur, hvor der spilles 5 grupperunder af 3 ugers varighed.

Pokalrækken er inddelt i 1. og 2. division. Der er åben for tilmeldeíng igennem hele sæsonen.

Dage 06
:
Timer 06
:
Min 06
:
Sek 06

Til vi åbner for tilmelding
til sæson 4