Om ligaer

Ligaer er for de hold, som ønsker at deltage i mange aktiviteter, fordelt på hele sæsonen. Det er uanset om du spiller i DGIUNG, STUDIE, KOLLEGA, EFTERSKOLE-LIGAEN, OLD BOYS eller ESPORT LIGAEN. Vi tilbyder unikke oplevelser til de hold, som gerne vil kæmpe om Danmarks-mesterskabet (TBA), og til de hold som er vilde med esport, men som gerne vil spille imod andre på deres eget niveau. Tilmeld dit hold i dag, og bliv en del af HELE DANMARKS ESPORTLIGA!

Struktur

I Esportligaen går vi meget op niveauinddeling. YouSee eSportligaen er derfor opdelt i en bredde- og pokalrække, så vi kan skabe de bedste oplevelser for alle – uanset niveau. Bredden og pokalrækken er struktureret forskelligt, som kan ses herunder.

TURNERINGER I SÆSON 5

I Sæson 5 er ligaen bygget op om 3 turneringer: en efterårs-, vinter og en forårsturnering. Hver turnering består af 5 ugers grundspil og op til 2 ugers slutspil.

I pokalrækken indsamler man point ved at deltage i disse tre turneringer. Det er disse point som afgør, om man kvalificerer sig til mesterskaberne.

Køber man fuld sæsonlicens har man adgang til alle tre turneringer, men man skal stadig melde sig til hver turnering manuelt