Om ladders

På leaderboardet kan hold i YouSee Esportligaen følge deres rejse igennem sæsonen. Leaderboardet vil registrere alle aktiviteter i Esportligaen (Cups og liga). Det betyder, at alle kampe i den regulære liga, samt alle kampe i Cups vil have en effekt på Leaderboardet.

Hvordan fungerer det?

Leaderboardet er inddelt i forskellige ranks og følger 3 sprints (10-12 uger), hvor hold kan øge deres placering. Et holds placering på Leaderboardet er bestemt af holdets rank. Leaderboardet nulstilles efter hvert sprint, og hold kan indsamle point igen herefter.

Når to hold mødes til kamp, så registreres kampens resultat på Leaderboardet. Det vindende hold modtager nogle point, som vil øge holdets position på Leaderboardet – omvendt vil det tabende hold miste point, og rykke ned på Leaderboardet.

På Leaderboardet vil det være muligt at udfordre andre hold – disse kampe vil også have en effekt på Leaderboardet. Dette er en måde for hold at få mere glæde ud af fællesskabet, tage del i flere aktiviteter og prøve kræfter af mod hold, som de måske normalt ikke møder i ligaen.