Om Cups

Cups er for dig, som har et hold og gerne vil deltage i en eller flere korte turneringer. Her tilbyder vi et kort intenst forløb, som afvikles flere gange i løbet af hele sæsonen.

Cups kan også være for de hold, som allerede deltager i ligaen, men som ønsker at deltage i flere aktiviteter. Derfor er alle cups placeret placeret på tidspunkter, som ikke konflikter med vores øvrige liga aktiviteter.

Cups ligger i udvalgte dage i løbet af sæson 4, og kommer til at indeholde gruppespil og slutspil. En cup vil forløbe over 1-2 dage, alt efter om man som hold kommer i slutspillet.

Hvornår kan jeg deltage?

I løbet af Sæson 4 vil der være i alt seks cups fordelt på hele sæsonen. Få overblik her.

Spil mod nogen på dit eget niveau

I YouSee eSportligaen går vi op at esport skal være både sjovt og udfordrende. Derfor har vi niveau inddeling i CS:GO, Fortnite, Rocket League og League of Legends.

TILMELDING

Det er muligt at deltage i cups på flere forskellige måder. Man kan købe adgang til én cup ad gangen, eller man kan købe en pakkeløsning med adgang til alle seks cups på én gang.

Der er ingen binding – det betyder, at man behøver ikke deltage i alle seks cups, selvom man køber pakkeløsningen. Man skal blot huske at tilmelde sig de cups, som man gerne vil deltage i – også selvom man køber pakkeløsningen.

Vi tilbyder cups til alle vores partner-ligaer samt en åben turnering, som er for alle hold, uden krav om tilhørsforhold. Du kan få overblik over hvilke cups du kan deltage i, ved at føre din mus henover ‘CUPS’ i topmenuen.

Husk at tjekke op på deadline for tilmelding til hver enkelt cup.