Om Cups

Cups er for dig, som har et hold og gerne vil deltage i en eller flere korte turneringer. Her tilbyder vi et kort intenst forløb, som afvikles flere gange i løbet af hele sæsonen. Alle cups i Esportligaen er GRATIS.

Cups kan også være for de hold, som allerede deltager i ligaen, men som ønsker at deltage i flere aktiviteter. Derfor er alle cups placeret placeret på tidspunkter, som ikke konflikter med vores øvrige liga aktiviteter.

Cups ligger i udvalgte dage i løbet af Sæson 5, og kommer til at indeholde gruppespil og slutspil. En cup vil forløbe over 1-2 dage, alt efter om man som hold kommer i slutspillet.

Hvornår kan jeg deltage?

I løbet af Sæson 5 vil der være tre cups fordelt på hele sæsonen. Den ene af disse er GAMING FOR LIVET, som finder sted inden sæsonstart. Få overblik her.

 

Spil mod nogen på dit eget niveau

I YouSee eSportligaen går vi op at esport skal være både sjovt og udfordrende. Derfor har vi niveau inddeling i alle vores cups. Niveauinddelingen er afhængig af mængden af tilmeldte hold.

TILMELDING

Ønsker man at deltage i en cup, skal man blot tilmelde sig. Tilmelding er hver enkelt cup åbner i tiden umiddelbart inden cuppen afvikles.

Såfremt der er mange deltagere, vil vi inddele vores cups efter partnere (f.eks. en DGI cup), men det er også muligt at alle tilmelde hold spillet i én samlet cup.

Du kan få overblik over hvilke cups du kan deltage i, ved at føre din mus henover ‘CUPS’ i topmenuen.