AlleDGIEfterskoleEsport DanmarkEsport Danmark OldboysKollegaUng

OLDBOYS LAN & MESTERSKABER 2024

trophy
NIVEAUINDDELT MESTERSKAB

Weekenden vil være propfyldt med underholdende samt nervepirrende kampe, hvor Ligamesterskaberne skal afgøres til afslutningen på Sæson 7 i Esportligaen!

people
ET STORT FÆLLESSKABSEVENT

En masse spillere, trænere, holdledere og andre involverede parter fra Esportligaen mødes til et kæmpestort event ved Gamebox Festival, hvor i kan sætte ansigt på hinanden, og socialisere jer til en spændingspakket weekend med både LAN-Party og Mesterskaber!

dancer
MASSER AF UNDERHOLDNING

Messecenterets 30.000 kvadratmeter vil blive fyldt med alt inden for gaming og esport! Der vil være LAN turneringer, spændende aktiviteter, fede expo-stande, cosplay, talks fra relevante aktører i esport, giveaways, streamere og en masse andet!

KØB LAN-BILLET TIL SPECIALPRIS: 500 KR.

LAN-PARTY TIL EVENTET (EGET UDSTYR)

Esportligaens LAN bliver afholdt sideløbende med GAMEBOX FESTIVAL d. 19.-21. april, 2024. Når du køber en Esportligaen LAN billet (til reduceret pris), så kommer man til at sidde i Esportligaens område, som ligger i hallen ved siden af Gamebox LAN.

Pris pr. LAN-deltager er 500 kr. og dette inkluderer overnatning hele weekenden!

Til både Esportligaen og Gamebox’s LAN, vil der være fede LAN-turneringer, som man kan deltage i, hvis man ikke deltager til Ligamesterskaberne. Har man deltaget i Mesterskaberne, og fx ikke klaret sig videre til slutspillene, så har man selvfølgelig også mulighed for at være med til LAN-turneringerne.

LAN-deltagerne hos Esportligaen vil blive delt op i ligaer, så deltagerne sidder i relevante målgrupper. Jeres hold vil blive placeret sammen med andre Oldboys, og i kan derfor hygge hele weekenden i fælleskab med dem og en masse andre.

Udover LAN-turneringer, så fylder Gamebox Festival alle 30.000 kvadratmeter i Messecenteret med alt inden for gaming og esport. Masser af expo-stande, cosplay, giveaways, streamere, talks og sjove aktiviteter!


Sidste frist for at købe LAN-billetter er mandag d. 8. april!

COUNTER-STRIKE 2

Der er som udgangspunkt plads til 8 hold i det niveauinddelte ESD Oldboys-Mesterskab i CS2. Turneringen begynder fredag og slutter lørdag aften.

Hvem kan komme med til ESD Oldboys-Mesterskabet i CS2?
Alle CS2-hold, der har spillet med i Esport Danmark Oldboys-Ligaen, i løbet af Sæson 7.

Hvor tilmelder man sig Mesterskabet?
Tilmeldingen til ESD Oldboys-Mesterskabet vil ske via Esportligaens hjemmeside, hvor der oprettes en turnering kaldet ESD Oldboys-Mesterskabet. Tilmeldingen til Mesterskabet koster 1.250 kr. pr. hold i depositum (Inkluderer LAN-billetter til 5 spillere) og betales ved tilmelding*. Det er ikke muligt at betale med faktura.

Bemærk: De 8 øverste hold herfra, som deltager, får refunderet ovenstående beløb*.

Hvornår åbner tilmeldingen til Mesterskaberne?
Torsdag d. 1/2., kl. 12:00 åbnes tilmeldingen på Esportligaens hjemmeside.

Hvornår lukker tilmeldingen til Mesterskaberne?
Søndag d. 31/3., kl. 23:59 lukkes tilmeldingen til Esport Danmark Oldboys-Mesterskabet i CS2.

Hvordan udvælges de 8 hold?
Senest fredag d. 5/4. annoncerer Esportligaen de hold, som bliver inviteret til at deltage ved ESD Oldboys-Mesterskabet. Såfremt der er flere end 8 hold, som har tilmeldt sig til Mesterskabet, så tildeles pladserne på baggrund af ranglisten i Esport Danmark Oldboys-Ligaen. Det er Efterår- og Vinterturneringen, der afgører ranglisten.

* Alle hold som har tilmeldt sig, men som ikke bliver inviteret eller har vundet sine 5x LAN-billetter via ranglisten (8 øverste hold), får deres betaling retur. Man får ikke refunderet beløbet, hvis man bliver endeligt inviteret, men ikke møder op og/eller aflyser.

TURNERINGSTRUKTUR


Antal hold: 8


Gruppespil:
4-8 hold inddeles i 1-2 niveauer. Heraf laves der som udgangspunkt en gruppe med 4 hold på hvert niveau. Alle spiller imod alle i gruppen. Se eksempel fra ét niveau til højre.
Format: Bedst-ud-af-2 og med overtime.


Finale/bronzekamp:
1. og 2. pladsen går videre til finalen.
3. og 4. pladsen spiller bronzekamp.
Format: Bedst-ud-af-3 og med overtime.


Præmier:
Præmier til ESD Oldboys-Mesterskabet vil fremgå under selve turneringen.


Bemærk:
Hvis niveauet mellem A og B “tillader” det, så kan der blive tilføjet en semifinale og dermed et krydsslutspil mellem grupperne. Dette kan evt. ændre gruppespillet fra Bo2 til Bo1.

ESD OLDBOYS-MESTERSKABET I CS2

FØLG MED HER

SPØRGSMÅL (FAQ)

Hvad hvis vi har flere end 5 spillere med til Mesterskaberne?
Har et hold mere end 5 spillere, der skal deltage til Mesterskaberne, så kræver det, at man køber en LAN-billet til 500,- pr. person.


Kan en leder komme med?
Ja, alle hold som deltager til Oldboys-Mesterskabet; har mulighed for at have én leder med gratis. Alternativt skal adgangen tilkøbes ved Gamebox Festival.
Her koster det 150 kr. for 1-dagsbillet og 250 kr., hvis det er til alle 3 dage.

Har man brug for en LAN-plads, så er det påkrævet at købe en LAN-billet.


Er der overnatning?
Ja, der er særskilt overnatning i en anden hal, som er tilknyttet Gamebox. Har man en LAN- eller Leder-billet, så er overnatning inkluderet gratis hele weekenden.


Vil der være DM i Esport?
Der vil til LAN & Mesterskaberne 2024 ved Gamebox Festival; ikke blive afviklet DM I Esport.


Generelle regler at være opmærksomme på:
En spiller skal minimum have deltaget i en af onlineturneringerne i Esport Danmark Oldboys-Ligaen før, at man kan være med til Oldboys-Mesterskabet i CS2.


Læs mere omkring Gamebox Festival
https://www.gameboxfestival.dk/

Praktik info & FAQ (LAN):
https://www.gameboxfestival.dk/lan/praktisk-info
https://www.gameboxfestival.dk/lan/faq-lan
https://www.gameboxfestival.dk/lan/lan-turneringer