Mandag den 8. januar 2018

Kampprogram online og mindre ændring i spilletidspunkt

Kampprogrammet for 1. runde af grundspillet, som starter onsdag, er nu online. Du finder det som altid under de ligaer du spiller i.

I forbindelse med grundspillets start, er der sket en mindre justering af spilletidspunkterne i to af ligaerne. Studieligaen CS:GO er flyttet til onsdag kl. 19.00 og DGI League of Legends er flyttet til kl. 10.00 lørdag. Det sker for at klubber der både spiller CS og LoL, men kun har et begrænset antal computere, kan deltage i begge ligaer uden tidspunktet konflikter. 

Endelig er der sket en række mindre justeringer af reglerne for de enkelte ligaer. Læs dem gerne inden kampstart. Det er altid spillernes ansvar, at man til enhver tid kender reglerne i ligaen.

God fornøjelse med 1. spillerunde.

Tirsdag den 22. december

FIFA-holdene puljes i en stor turnering

Først en stor undskyldning til alle FIFA-holdene, som har tilmeldt sig og betalt licens. Vi beklager meget, at vi ikke har informeret jer bedre om de udfordringer/overvejelser, vi har haft!

Situationen er i korte træk, at der kun er 15 FIFA-hold på tværs af ligaerne, som har tilmeldt sig. Det er for få til at køre FIFA-turneringer i de forskellige ligaer, og samtidigt give spillerne en god oplevelse.

Det har vi gået og grublet over, hvordan vi skulle løse. Og konklusionen er blevet, at vi har besluttet, at alle tilmeldte FIFA-hold puljes sammen i én stor turnering, som lægges ind under ESD-ligaen. Kampene starter den 10. januar, når grundspillet starter og turneringsplanen kommer i dagene op til!

Når der engang er nok tilmeldte hold deler vi igen op i de forskellige ligaerne.

Alle tilmeldte hold orienteres direkte om ovenstående!

Endnu engang undskyld for den manglende information!

Tirsdag den 12. december

Tilmelingsfristen til grundspillet er den 4. januar 2018
Der er nu åbnet for nye tilmeldinger til grundspillet. Fristen er den 4. januar 2018!

Grupperne og programmet for første grupperunde annonceres d. 6 januar, og de første kampe afholdes onsdag d. 10 januar.

Alle som er med i fordelingspillet er automatisk videre i grundspillet!

Fredag den 1. december

Allerede over 200 hold og langt over 1200 spillere i eSportligaen
Den 1. november startede kampene i eSportligaen, og allerede nu, en lille måned efter kampstart, er pænt over 200 hold med langt over 1200 spillere igang med kampe i ligaen. Stor tak til alle som har tilmeldt sig og betalt spillerlicens! Og husk, det er stadig muligt at tilmelde sig grundspillet til januar!

”Vi er virkelig stolte over, at der her en lille måned efter vi startede kampene, allerede er flere end 200 hold med over 1200 spillere, som løbende konkurrerer i ligaen. Vi har fra starten haft et mål om, at vi skal have 1500 spillere i løbet af første sæson, og det er vi ikke et sekund i tvivl om, at vi når. Der kommer hele tiden nye hold og spillere til”, siger ligaansvarlig, Jens Christian Ringdal.

Første sæson i eSportligaen kulminerer til maj måned 2018, hvor der afholdes et stort finalestævne som til sidst vil kåre Danmarksmesteren i eSport i de tre spil, der konkurreres i. Danmarksmesteren får efterfølgende lov til at repræsentere Danmark ved det officielle VM i eSport, som i 2018 afholdes i Kaohsiung på Taiwan.

Søndag den 26. november

Mulighed for holdleder, træner mv.
Vi udbygger løbende eSportligaen.dk. Derfor kan vi nu meddele, at der er kommet følgende nye muligheder. Håber I vil bruge dem :-)

Holdleder og træner:
Det er nu muligt at tilføje en holdleder eller træner til sit hold. Dette betyder, at man nu kan tilknytte en profil til et hold, som udelukkende kan tage sig af kommunikationen imellem holdene, når der f.eks. arrangeres kampe. Dette kan f.eks. være oplagt for klubber der har en træner tilknyttet, eller en skole/ungdomsklub, hvor kommunikationen foretages af en voksen.

Det er ikke tilladt for en holdleder eller træner at deltage i kampene!

Tilføjelse/sletning af spillere:
Det er nu muligt at tilføje eller slette spillere fra sin spillerliste. Det er ikke tilladt at flytte en spiller fra et hold til et andet hold i samme liga.

Ændring af holdkaptajn:
Det er nu muligt at skifte holdkaptajn.

God fornøjelse!

Lørdag den 18. november

Kampprogrammet for League of Legends turneringerne i Kollega-, UNG- og ESD-ligaerne online
Alle skal være opmærksomme på, at LoL-turneringen i UNG- og Skole-ligaerne og Kollega- og Studie-ligaerne er slået sammen under fordelingspillet for at sikre, at alle får en sjov oplevelse.

De officielle spilletider er:

UNG- og Skole-ligaerne (der som nævnt ovenfor er slået sammen): Onsdag kl. 16.00.
Kollega- og Studie-ligaerne (igen slået sammen): Onsdag kl. 19.00.

ESD-ligaen: Torsdag kl. 19.00.

Husk at det er tilladt flytte kampene efter gensidig aftale så længe kampen er afholdt senest søndag midnat!

God fornøjelse!

Onsdag den 15. november

Kampstart i Ung- og Kollega-ligaerne.

I dag kl. 16.00 starter kampene i Ung-ligaen. Dernæst følger Kollega-ligaen kl. 19.00. Held og lykke og god fornøjelse til alle hold der skal igang!

Det har været en lang rejse, at komme så langt, og vi er utrolig stolte over, at det har kunnet lade sige gøre. Tak for støtten undervejs, og de mange gode input fra alle jer spillere!

Har I billeder af jeres kampe, så læg dem gerne ind på ligaens Facebook-side eller send dem til presse@esportligaen.dk

Game on!

Lørdag den 11. november

Kampprogrammet for fordelingspillet er nu online. Log ind for at se jeres kampe.

På grund af i underkanten tilmeldte i FIFA og LoL samt i CS:GO Studie-ligaen er følgende desuden besluttet:

FIFA: Tilmeldingsfristen i alle ligaer er forlænget med en uge til den 18. november.
LoL: Tilmeldingsfristen i alle ligaer på nær DGI-ligaen er forlænget med en uge til den 18. november. Dvs. DGI-ligaen i LoL kører nu!
CS:GO: Tilmeldingsfristen i Studie-ligaen er forlænget til den 18. november.

Vi beklager meget forlængelserne i forhold til alle de hold, der havde glædet sig til at komme igang, men vi vil hellere skyde det lidt, så vi kan få de sidste med som gør, at alle får den bedste oplevelse.

Desuden skal alle være opmærksomme på, at følgende hold sidder over i første runde på grund af ulige antal hold:

CS:GO: Skole = DGP
CS:GO: Ung = Klubben Nydam1
CS:GO: Kollega = Nielsens A/S
CS:GO: ESD = AaB Elite

OG HUSK: Man skal være logget ind for at kunne se sine kampe!

Tirsdag den 31. okober

Tilmeldings- og betalingsfristen er udvidet med en uge til den 7. november
En del af jer har de sidste par dage skrevet om mindre problemer med betalingssystemet. Og samtidigt har vores betalingsleverandør i dag været ramt af nedbrud i en længere periode. Derfor har vi i dag besluttet at forlænge tilmeldings- og betalingfristen en uge frem til den 7. november. Det betyder samtididigt, at første kamprunde i fordelingspillet starter den 13. november.

Søndag den 22. okober

Der er nu åbent for oprettelse af personlige spillerprofiler og for betaling af spiller- og holdlicenser
Gå ind under tilmeld og opret din personlige spillerprofil. Samtidigt er der mulighed for at betale for spiller- og holdlicens. Husk, at man skal have betalt for spiller- og holdlicens inden man kan deltage i eSportligaen.

Søndag den 1. okober

Der er nu åbnet for prerigstrering af hold
Det er nu muligt at preregistrere sit hold. Oprettelse af personlige spillerprofiler åbner den 22. oktober.

Fredag den 8. september

DGI går med i eSportligaen –foreninger får deres egen underliga
Alle e-sportsforeninger og idrætsforeninger i DGI får nu mulighed for at deltage i Danmarks første officielle eSport-liga. DGI og Danmarks officielle eSport-liga, eSportligaen, kan nemlig i dag offentliggøre en samarbejdsaftale, som sikrer, at medlemmer i DGI’s 6300 foreninger kan konkurrere i eSportligaen.

Onsdag den 6. september

Ungdomsringen går med i eSportligaen
Medlemmerne i Ungdomsringens 750 klubber og ungdomsskoler får nu mulighed for at deltage i kampen om Danmarksmesterskabet i eSport. Ungdomsringen og Danmarks officielle eSport-liga, eSportligaen, kan nemlig i dag offentliggøre, at man har indgået en samarbejdsaftale som sikrer, at Ungdomsringens godt 100.000 ungemedlemmer får adgang til at konkurrere i eSportligaen. 

Tirsdag den 5. september

Dansk Firmaidrætsforbund går med i eSportligaen
Saml dine kolleger og tag kampen op mod hold fra andre arbejdspladser i den ny eSport-Liga. Danmarks 3. største idrætsorganisation, Dansk Firmaidrætsforbund, og Danmarks officielle eSportsliga, eSportligaen, har netop indgået en samarbejdsaftale, der giver firmahold på alle landets arbejdspladser muligheden for at blive kåret som Danmarks bedste firmahold og i sidste ende kæmpe om det første officielle danske mesterskab i eSport. 

Fredag den 1. september 2017

Danmarks første officielle eSports-liga starter 1. november

Kunne du tænke dig at spille organiserede eSports-kampe mod andre unge på samme niveau som dig, eller drømmer du ligefrem om at få muligheden for at blive den næste danmarksmester i eSport? 1. november 2017 får du muligheden, når Danmarks første officielle nationale eSports-liga starter.

Bag den nye eSports-liga står Danmarks officielle eSports-forbund, eSport Danmark, i samarbejde med en række samarbejdspartnere og sponsorer. Allerede nu kan interesserede følge med i arbejdet med ligaen på eSportligaen.dk, hvor man løbende kan følge med i ligaens tilblivelse. Tilmeldingen til ligaen starter den 1. oktober.