Vores samarbejde med ZO24 (PWND)

10. February 2022

I december måned annoncerede vi vores 3-årige samarbejde med ZO24 – herunder PWND.
Samarbejdet er et sponsorat, som udløser både produkter og lukrative rabatter til medlemmer af eSportligaen.
I denne artikel kan du blive klogere på virksomheden bag aftalen. Tjek deres side ud her.

HVAD ER ZO24 OG HVAD ER PWND?

ZO24 er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i merchandise, P.O.S materiale samt profilbeklædning. Virksomheden er enormt fokuseret på at give kunden den bedst mulige oplevelse, for som medejer-og salgsdirektør, Morten Bækgaard siger: “Vi arbejder ud fra et mantra, som lyder ‘vores fornemmeste opgave er at fjerne hovedpinen for kunden’, hvilket er enormt vigtigt for os” fortæller han. Derudover så har virksomheden en grøn tankegang, og er med i forskellige projekter rettet mod en grøn omstilling.

PWND er et nyt esportsbrand, som hører ind under ZO24. Ifølge Morten er hensigten at give kunderne en fornemmelse af at være klædt fedt på, når de dyrker esport. “Man kan sammenligne det med traditionelt sports merchandise. Vores produkter er lavet af gamere til gamere, og idéen er at alt, hvad vi laver kan bruges af gamere, da der er specifikke gamer funktionaliteter knyttet til produkterne.

Grundtanken i PWND opstod, da ZO24 solgte rigtig meget tøj til mindre klubber rundt omkring i Danmark igennem en salgsaftale. “Vi er selv gamere, og vi følte, at der manglede et brand, som kunne matche kvaliteten på de største fabrikanter derude i verden, men samtidig til en fornuftig pris. Derfor startede vi PWND med en vision om at blive gamernes foretrukne valg, når det kommer til merch samt at få udviklet nogle produkter, som folk kan tage til sig med stolthed.”

OGSÅ EN PERSONLIG HISTORIE

Med PWND kan kunder sætte deres eget præg på så lidt, som én enkelt trøje i rigtig god kvalitet og købe den til en fornuftig pris. Det er netop denne kombination, som folkene bag ZO24 og PWND ønsker at kunne give sine kunder. For Morten er det bl.a. også på grund af hans personlige livshistorie:

Da jeg selv var barn, levede jeg under fattige kår, og når jeg kom ned til fodbold, havde jeg en bomuldstrøje på, mens de andre havde fuldt træningssæt. Mine forældre faldt bagover, da de så, hvad det kostede at klæ sig som de andre; så personligt vil jeg rigtig gerne gøre op med det problem. Derfor er prisniveauet sat et sted, hvor vi føler, at det er muligt at få lavet noget fedt uden, at det koster en bondegård.” forklarer Morten.

VIL STØTTE DANSK ESPORT

Vedrørende den nye aftale med YouSee eSportligaen, uddyber Morten: “Da muligheden for et samarbejde med eSportligaen opstod, greb vi den med det samme. Vi vil gerne støtte dansk esport på alle niveauer, og eSportligaen, som jo er meget baseret på bredden i dansk esport, var et rigtig godt sted at lave en aftale på dette tidspunkt, for vi vil så gerne være med til at skabe gode oplevelser for alle danske gamere.”

Her i eSportligaen deler vi bestemt Mortens tanker, og er yderst glade for det nye samarbejde. Vi glæder os til at kunne give vores mange forskellige hold en masse fede præmier samt andre fordele, de kan drage nytte af.
Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde med ZO24!

Alle ved man spiller bedre og ser mere cool ud i ens holdtrøjer (se ovenstående billede for bevis 😉).
Tjek PWND’s side ud her, og design jeres egen personlige esportstrøje med logo og gamertag!