16. December 2021

YouSee eSportligaen har for nyligt indgået i et 3 årigt samarbejde med ZO24, som skal være med til at give dansk esport et yderligere løft.  ZO24 er et dansk bureau for P.O.S, profilbeklædning og merchandise, herunder gaming, hvor det er muligt at designe f.eks. sine egne e-sport spillertrøjer mm.

Samarbejdet mellem YouSee eSportligaen og Z024 indeholder bl.a. muligheden for at designe unikke trøjer, sponsorater, konkurrencer og løbende særtilbud, som vil komme YouSee eSportsligaen mange hold til gode.

“Vi er meget glade for det kommende samarbejde med ZO24, som vil betyde, at de hold som spiller med hos os kan designe deres egne esports trøjer til en særdeles fordelagtig pris. ZO24 er en god partner, fordi de har hjertet med hele vejen, og ønsker at bidrage med noget positivt til dansk esport.” lyder det fra Niels Thornberg, turnerings ansvarlig for YouSee eSportligaen.

YouSee eSportligaen har den seneste årrække nydt en enorm opbakning fra communitiet, og vi kan ikke undgå mærke den kæmpe passion for esport som summer over hele landet. Det kommer fra både foreninger, efterskoler og til fritidsinstitutioner, firmahold og passionerede old boys, som alle bakker op, byder ind og viser deres entusiasme og støtte.

Dertil kommer de mange brands, som vælger at støtte op om e-sporten økonomisk i form af sponsorater og partnerskaber. Hvis ikke disse elementer var med, så var dansk esport ikke i nærheden af hvad vi ser i dag. 

 “Vi er super glade for samarbejdet med YouSee eSportsligaen, og glade for at vi nu har fået muligheden for at bakke op om alle e-sports udøvere og hold når de dyrker deres passion. Vores nye e-sports linje er specielt udviklet til e-sport i samarbejde med nogle af de dygtigste udøvere og optimeret efter hvad gamere har brug for fra deres tøj når de spiller. Samtidig vil vi alle gerne se godt ud når vi konkurrerer og nu får alle hold YouSee eSportsligaen mulighed for at udvikle deres helt egne e-sportstrøjer med egne logoer, designs osv. Og alt sammen i premium kvalitet, fuldt på højde med andre topbrands indenfor sportstøj. Vi har kaldt vores nye esports mærke, “PWND” og med YouSee eSportligaen samarbejdet tager vi første skridt i at sikre at gamere får mulighed for at spille i noget fedt tøj, der ser godt ud og føles rart at have på” udtaler salgsdirektør Morten Bækgaard.

ZO24 SPONSORERER ESPORTS HOLDTRØJER I YOUSEE ESPORTLIGAENS VINTERTURNERINGER

En del af samarbejdet kommer allerede i spil til Vinterturneringen, som starter efter nytår. Her vil vinderholdene af YouSee eSportligaens mange pokalrækker i Fortnite, CS:GO og LOL, vinde et sæt esports holdtrøjer de selv kan designe i ZO24´s kitbuilder.  


SPAR 20% MED YOUSEE ESPORTLIGAEN

Som så mange andre sportsgrene, så er trøjer en del af udstyret. Med det nye samarbejde med ZO24 kan hold fra YouSee eSportligaen få designet esportstrøjer til en væsentlig lavere pris end normalt og hvis man vælger at sætte YouSee eSportligaens logo på ærmet, så sparer man yderligere 20% på hele prisen.

Således kan de mange hold i ligaen opgradere deres look, så det tydeligt fremgår hvilket hold de er fra, når de f.eks. skal dyste i turneringer til LANs eller måske endda YouSee eSportligaens mesterskaber til foråret 2022.
Kitbuilderen er til rådighed for alle hold og spillere i Yousee eSportligaen fra i dag på www.pwnd-gear.com