10. December 2021

Slutspillet i Efterårsturneringen er snart ved vejs ende. I weekenden spilles de sidste finaler, og vi vil da vide hvem som har klaret sig bedst i DGI-Ligaen og Old Boys-Ligaen. Få overblik over holdene som skal i kamp i denne artikel.

DGI-Ligaen CS:GO

CS:GO finalen i DGI-Ligaen kommer til at stå mellem Karlslunde Esport og Harte Esport Epsilon. Begge organisationer har flere hold med i adskillige sæsoner, og har altså nu en finale lige om hjørnet. Karlslunde Esport er gået ubesejret igennem gruppespillet, men Harte Esport Epsilon har kun tabt ét enkelt map i samme periode, så der er lagt op til et brag af en kamp.

Vi streamer kampen Lørdag fra kl 13:00 på vores Twitch kanal – husk at se med.

Se også: Vinterturneringen åbent for tilmelding og Gratis Jule Cup

DGI-Ligaen League of Legends

I DGI-Ligaen er der også en League of Legends finale, hvor vi skal have fundet en vinder. Kampen står mellem Copenhagen Esport Main og Lyft FC. Begge hold har klaret sig flot i gruppespillet. Copenhagen Esport Main har blot et enkelt nederlag i rygsækken og Lyft FC er nået hele vejen til finalen gennem hårdt arbejde, så det bliver spændende at se hvilket hold tager sejren.

Old Boys-Ligaen CS:GO

CS:GO finalen i Old Boys-Ligaen bliver et brag af en kamp. På den ene side har vi Ambush som kom hele vejen til semifinalen ved DM i CS:GO for amatørhold sidste sæson, på den anden side har vi !Banden, som også spillede med i Sæson 4. De to hold har mødtes tidligere i gruppespillet, hvor Ambush tog sejren. Mange vil måske derfor sige, at Ambush er kampens favoritter, men !Banden vil med garanti kæmpe hårdt for en sejr.

Kampen stream på vores Twitch kanal søndag aften kl 20:00.