Vinterligaen er nu åben for tilmelding!

15. December 2020

Lige nu kører vores Jule Cup for fulde gardiner, og snart er det både jul og nytår. Det betyder vanen tro en pause i YouSee eSportligaens aktiviteter. Men allerede nu kan du begynde at planlægge aktiviteter til næste år, for tilmelding til den næste breddeturnering – Vinterligaen – er nu åben. Det samme gælder Pokalrækken.

Breddehold SKAL tilmeldes påny

Selvom du allerede har betalt sæsonlicens for for dit hold i bredden, er du ikke automatisk tilmeldt Vinterligaen. Det betyder, at du selv skal gå ind på din holdside og tilmelde holdet. På den måde undgår vi at føre inaktive hold over i turneringen, og så kan vi bedre sikre, at alle møder op til kamp. Pokalhold bliver automatisk ført videre til Grupperunde 3. Du kan tilmelde dit hold her.

Nye, lavere priser

For at afspejle mængden af aktiviteter som er tilbage i Sæson 4, har vi opdateret priserne. Det er nu billigere at deltage i vores liga aktiviteter. Vi har stadig tilbud, hvor du kan spare penge, hvis du køber for hele sæsonen. Du kan se vores opdaterede priser her.

Deadline for tilmelding

Hvis dit hold skal være med i næste breddeturnering eller Pokalrækken, så skal vi have jeres tilmelding senest søndag d. 17. januar. Derfor er det en god idé at tilmelde dit hold allerede nu – dette gælder uanset om du er et nyt hold, eller et eksisterende breddehold, som skal være med Vinterligaen.