25. May 2020

I weekenden fik vi afviklet DM I ESPORT samt Ligamesterskaberne. Vi sendte indhold ud på 9 Twitch-kanaler, og vores liveshow blev også vist på Ekstra Bladet. Vi slog alle tidligere rekorder for seertal, og sendte indhold hele weekenden.

Rigtig mange mennesker har lagt et kæmpe stykke arbejde i denne weekend. Fra værter, streamere og eksperter til teknikere, admins og ildsjæle. En stor tak skal lyde til alle som har været involveret, det ville simpelthen ikke havde været muligt, hvis ikke vi havde haft dem med.

Vindere i Ligamesterskaberne

Herunder kan du se de hold, som løb med sejren i det forskellige ligaer.

DGI-Ligaen

Aab Akademi vandt DGI-Ligaens CS:GO finale.
Sønderborg Esport D vandt DGI-Ligaens Fortnite finale.
El Kiters vandt DGI-Ligaens League of Legends finale.

Ung-Ligaen

ETP Esport vandt Ung-Ligaens CS:GO finale.
Pumpestationen #ToxicButTryhard vandt Ing-Ligaens Fortnite finale.

Studie-Ligaen

Aalborg Universitet vandt Studie-Ligaens CS:GO finale.
RKS Esport vandt Studie-Ligaens League of Legends finale.

Efterskole-Ligaen

Ølgod Efterskole Main vandt Efterskole-Ligaens CS:GO finale.
NFE Casuals vandt Efterskole-Ligaens League of Legends finale.

Kollega-Ligaen

Yousee Kolding vandt Kollega-Ligaens CS:GO finale, og skal deltage i Nordic Corporate Masters mod bedste finske firmahold: Certego.

Old Boys

Band of Brothers vandt Old Boys finalen over Oldsive.

DM I ESPORT

Ølgod Efterskole vandt finalen i CS:GO over Aab Akademi i to maps. Begge hold viste format, men Ølgod Efterskole havde dog en bedre dag og tog sejren.

El Kiters og Serenity Gaming mødte hinanden i en spændende finale. På tredje maps formåede El Kiters at dominere deres modstander det meste af kampen, og kunne tage sejren i sidste ende.

Sønderborg Esport D havde kæmpet sig vej igennem DGI-Ligaen, hvor de vandt finalen og dermed kvalificerede sig til DM. Her mødte de Esport Harte i finalen. Begge hold viste stort format, og der var mange spændende øjeblikke. I sidste ende tog Sønderborg Esport D sejren, og kan kalde sig mestre.

En masse ivrige hold har igennem sæson 3 kæmpet for at komme til DM i Rocket League. I finalen var det Alpha AF og Odense Esport Main som skulle kæmpe om titlen som Danmarks bedste. Begge hold viste hvorfor netop de var kommet til finalen, og der højt tempo fra start til slut. Alpha AF tog sejren og kan kalde sig mestre.

En masse dygtige danske spillere har taget del i de indledende kvalifikationer til DM i Hearthstone. Særlig én spiller har dog skilt sig ud. FreddyB har vundet alle sine kampe, både igennem kvalifikationen og slutspillet. I finalen stod han over for Furyhunter, men FreddyB fortsatte sin streak og tog mesterskabet.

DM i PUBG Mobile har været et spændende nyt indspark i ligaen. Flere hold har vist deres styrke igennem sæsonen, men særligt ét stod ud. Cosa Nostra var storfavoritter til at løbe med mesterskabet, og i finalen viste deres evner. Cosa Nostra vandt og kan kalde sig meste.

Vi siger tillykke og tak

Et stort tillykke skal lyde til alle vindere, og et stort tak går ud til alle, som har været involveret i dette års mesterskaber. Vi glæder os til at vende tilbage med flere fede aktiviteter i fremtiden, og vi håber alle hold har nydt sæson 3.

Tak for nu!