Vindere af Jule Cup

21. December 2020

Vores store Jule Cup er ovre. Rigtig mange hold har de sidste par uger spillet kampe, og kæmpet for sejr. Det har været en god blanding af både nye og eksisterende hold fra ligaen, så et stort velkommen til alle nye hold og tak til alle for at spille med.

Vindere af A-slutspils finalerne

Der blev afviklet cups for en række forskellige sammenhænge. Herunder kan du se, hvem som klarede sig bedst og vandt finalerne i A-slutspillet i CS:GO og Pokalniveau i Fortnite.

DGI CS:GO Cup: Tårnborg Esport

Kollega CS:GO Cup: KBH SYD ESPORT

Åben CS:GO Cup: Obliviate*SMAG

Åben Fortnite Cup: AaB Fortnite Akademi

Efterskole CS:GO Cup: Kronjyllands Esport

Old Boys CS:GO Cup: GoodOld

Disse hold modtager alle en pokal for deres deltagelse.

Vores Nytårs Cup venter forude!

Kribler det i fingrene for mere esport? Til dem som gerne vil igang med esport så hurtigt som muligt, har vi allerede nu åbent for tilmelding til vores næste, Nytårs Cuppen, som finder sted i uge 2 og 3.

Nytårs Cuppen vil være struktureret en smule anderledes. I stedet for syv forskellige CS:GO turneringer på forskellige dage, laver vi i stedet to separate. Den ene turnering vil ligge torsdage kl 19:00 i uge 2 og 3, mens den anden vil ligge på søndage kl 10:00 i uge 2 og 3. Begge turneringer vil være åbne for alle hold.

Dette gør vi, fordi vi håber på at kunne samle flere hold i samme turnering, og dermed kunne inddele grupperne mere hensigtmæssigt i forhold til niveau. Niveau er nemlig altid afhængig af mængden af tilmeldinger, og jo flere vi har i samme turnering, jo bedre kan vi inddele hold. Hvis du har spørgsmål omkring vores niveauinddeling i forhold til netop dit hold, så kontakt os gerne på mail eller tlf.

Nytårs Cuppen består desuden af en Fortnite Battle Royale turnering for DGI hold, som afvikles lødag d. 16. januar kl 10:00.

En CS:GO licens til Nytårs Cup koster 250 kroner per hold, og det er muligt at deltage i både hverdags cuppen OG weekend cuppen på samme licens. Du kan finde mere information om vores cups i menuerne i toppen af websitet.

Sådan tilmelder du dig
  1. Opret dit hold på HER. Hvis du allerede har et hold, så gå til step 5.
  2. Opret en organisation og herefter et hold under “administrer hold”.
  3. Klik på “rediger hold” og accepter/inviter spillere til dit hold. Hver spiller skal have deres egen spillerprofil.
  4. Når alle spillere er på holdet og har indtastet deres spil ID og niveau (kun CSGO)** går du videre til step. 5.
  5. Klik på “rediger hold” og find den aktivitet du gerne vil deltage i (F.eks. Vinterliga, Pokalrække eller Nytårs Cup) i venstre side under “Åbne Ligaer” og “Åbne Cups” – navnet indikerer derudover, hvilken partner aktiviteten hører ind under, f.eks. DGI eller Old Boys etc.
  6. Klik på “tilmeld”.
  7. Betal din licens. God fornøjelse!** Har du brug for hjælp til oprettelse, invitation af spillere, spiller ID etc, så tjek vores guide og FAQ.