8. June 2020

For ikke særlig længe siden afholdt vi vores mesterskaber. Mange tusinder seere fulgte med på Twitch, hvor vi sendte indhold ud på mange forskellige Twitch kanaler, bl.a. et liveshow, hvor kendte værter og eksperter sørgede for underholdning hele weekenden. Vi fandt vinderne af sæson 3, og der var mange flotte præstationer fra de deltagende hold.

Også et vellykket StayHome LAN

Udover vores Mesterskaber, så afholdt vi også vores StayHome LAN, som var en online udgave af det lan, som skulle have fundet sted i fysisk format. Det var en stor succes, og vi havde over 600 tilmeldte spillere. StayHome LAN kunne ikke have fundet sted, hvis ikke vi havde fået hjælp af nogle fantastiske ildsjæle, som virkelig leverede. Skønt at opleve den passion for esport, som gjorde det muligt – et stort tak skal lyde herfra.

Forude venter sæson 4

Ligaens normale aktiviteter er nu sat i bero, og hen over sommeren vil vi arbejde intenst på at blive klar til sæson 4. Vi skal også have sendt præmier ud til de mange vindere af sæson 3, og der vil komme mere information om dette i nærmeste fremtid.

I løbet af sommeren vil vi fortælle mere om vores arbejde, men for nu, vil bare gerne sige tak til alle, som har deltaget i sæson 3. Vi ser frem til at tage godt imod jer igen i sæson 4 – tilmeldingen åbner d. 7. september.

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG

YouSee eSportligaen er et tilbud til alle, som ønsker at dyrke esport – uanset niveau. Derfor er det også vigtigt for os, at vi har et tilbud, som er relevant. Derfor vil vi rigtig gerne høre fra de af jer, som kunne have noget feedback I gerne vil dele med os.

Klik på linket her, og fortæl os hvad der har været godt, og hvad, som kunne være bedre. Vi gennemgår alle besvarelser – og håber at kunne gøre ligaen endnu federe for alle.