Tjek vores plakat kit

20. October 2021

I næste uge starter de første kampe i Sæson 5. Vi glæder os helt vildt, og vi håber det bliver en spændende turnering for alle deltagende hold.

Del din deltagelse med verden

Vi har tit gået og tænkt, at vi gerne ville give vores hold mulighed for at dele deres resultater med deres venner, familie, kolleger mm. Der har vi her til opstart af sæsonen lavet en masse plakater. Der er forskellige typer: nogen viser kampprogrammet, hvor man kan skrive sin modstander på samt resultaterne for ens kampe. Andre viser, at man deltager i en bestemt liga.

Vores tanke var, at disse plakater kunne hænges op ude i foreningerne, på arbejdspladsen, studiet eller et andet sted. Man skal selvfølgelig kun gøre det hvis man har lyst, men vi tænkte det kunne være en måde for hold at samle folk omkring sig og skabe noget hype omkring ‘det lokale hold’.

Download og print ud

Plakater fungerer både i A4 og A3 størrelse. Vi har lavet nogle med en masse farver, og så har vi også lavet nogle mere “printer venlige” udgaver, som ikke sluger alt printerens blæk (billigere og så er det godt for miljøet lol).

Her er et lille eksempel på en plakat du kan hente. Der er plakater til hver liga, du skal bare gå ind og hente dem:

Du kan finde og downloade alle plakaterne på dette link.