Tiltag vedr. Covid-19/Corona virus

12. March 2020

I forhold til den nuværende situation i samfundet, vedrørende Corona-virus/Covid 19, bakker YouSee eSportligaen op om myndighedernes tiltag. Herudover kommer vi med en række egne tiltag, for at imødekomme de af os, som i øjeblikket er berørt. Herunder kan du læse mere om hvilke ændringer foretages i hver liga med henblik på de resterende kampe i grupperunde 4 og grupperunde 5.

Vigtig information vedr. Grupperunde 4

UNG-LIGAEN
Gælder både CS:GO og Fortnite:
Alle resterende kampe i Fortnite som skulle afvikles i dag kl. 16:00 aflyses, og vil blive annulleret. Alle kampe som endnu ikke er blevet afviklet vil blive annulleret.

DGI-LIGAEN
Gælder både CS:GO, LOL og Fortnite:
Vi opfordrer til at flytte alle kampe ud af klubber, og i stedet spille online. De klubber som ikke har mulighed for at afvikle kampene udenfor klublokalerne kan få kampene annulleret (læs mere nedenfor).

EFTERSKOLE-LIGAEN
Gælder både CS:GO og LOL:
Alle kampe som skulle afvikles i dag eller inden søndag aflyses, og vil blive annulleret. Alle kampe fra tidligere runder som endnu ikke er blevet afviklet vil blive annulleret.

KOLLEGA-LIGAEN
Vi opfordrer til at flytte alle kampe online. De hold som ikke har mulighed for at afvikle kampene grundet manglede adgang til udstyr kan få kampene annuleret uden straf (læs mere nedenfor).

STUDIE-LIGAEN
Vi opfordrer til at flytte alle kampe ud af skolerne og over online. De skoler som ikke har mulighed for at afvikle kampene grundet manglede adgang til udstyr kan få kampene annulleret uden straf (læs mere nedenfor).

ESD-LIGAEN
Vi opfordrer til at flytte alle kampe online. De hold som ikke har mulighed for at afvikle kampene grundet manglede adgang til udstyr kan få kampene annuleret uden straf (læs mere nedenfor).

ESPORT-LIGAEN
Gælder for Fortnite og RocketLeague:
Vi opfordrer til at flytte alle kampe online. De klubber som ikke har mulighed for at afvikle kampene grundet manglede adgang til udstyr kan få kampene annulleret uden straf (læs mere nedenfor).

Vigtig information vedr. Grupperunde 5

I begyndelsen af næste uge (uge 12) tager vi en endelig beslutning vedr. afviklingen af grupperunde 5. Der er to scenarier: Vi fortsætter som som planlagt (Uge 13,14 og 16) eller vi udsætter Grupperunde 5 til uge 16,17 og 18.

Vi kommer med en endelig udmelding ultimo næste uge.

Sådan aflyser du jeres kamp

Hvis I ikke har mulighed for at spille jeres kamp grundet manglende adgang til udstyr, så kan kampen annulleres uden straf. For at annullere din kamp, så skal du skrive en kommentar i kommentarfeltet under kampen, samt advisere en admin på Discord.

Hvis man ikke kan stille hold pga Corona/Covid 19?

Hvis man står i den tragiske situation, at man ikke kan stille holde pga Corona smittede spillere, så kan kampen også annulleres. Kontakt venligst info@esportligaen.dk