Tilmelding til Sæson 5 er åben

1. September 2021

Så er tilmelding til Sæson 5 endelig åben. Snart skal vi igen ind på serveren og uddele tæsk til vores modstandere. Vi har arbejdet på Sæson 5 hele sommeren, og vi ser frem til endnu en omgang esport i Hele Danmarks Esportliga.

Hvad er nyt?

Hvis du har spillet med i Sæson 4, vil Sæson 5 føles meget velkendt. Tilmeldingsprocessen er den samme, og hvis du allerede har et hold eller organisation, kan du bruge disse til at tilmelde dig. Hvis du er helt ny i ligaen, kan du med fordel følge vores guide til tilmelding.

Der er visse ændringer og tilføjelser til den nye sæson, og du kan læse om nogle af dem her.

Tilmelding og deadline

Som nævnt er tilmelding åben nu, og du kan tilmelde dit hold ved at oprette dig i vores ligasystem. Følg den ovennævnte guide, hvis det er første gang du tilmelder et hold. Vores første turnering er Efterårsturneringen, som vil blive efterfulgt af en Vinterturnering og en Forårsturnering. Det er muligt at tilmelde sig til én turnering ad gangen eller alle tre på én gang (og dermed spare penge).

Deadline for tilmelding er d. 17. oktober 2021. Det betyder, at vi skal have din tilmelding senest på denne dato, hvis du vil spille med i vores første turnering, Efterårsligaen. Tilmelding til Vinter-og Forårsturneringerne åbner på et senere tidspunkt.

Gaming For Livet

Husk at vi også har åbent for tilmelding til GAMING FOR LIVET, vores store CS:GO velgørenhedsturnering. I GAMING FOR LIVET er der intet tilmeldingsgebyr, men man donerer et beløb ud fra hvor mange vundne runder man opnår i løbet af sin deltagelse. For hver vunden runde forpligter et hold til at donere 20 kroner. Et hold kan maksimalt forpligte sig til at donere 1280 kroner. Deadline for tilmelding til GAMING FOR LIVET er d. 17. september. Læs mere her.

Cups

Der vil udover GAMING FOR LIVET være to yderligere cups, som begge er gratis. Der er tale om en Jule Cup og en Sommer Cup. Tilmelding til disse åbner på et senere tidspunkt.

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget vedrørende tilmelding til den nye sæson, så er du velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres enten på Discord, info@esportligaen.dk eller 93951337.