Tilmelding til liga aktiviteter nu åben!

14. September 2020

Så har vi endelig åbnet for tilmelding til liga-aktiviteter i Sæson 4. Vi glæder os meget til at tage godt imod alle hold – nye som gamle.

EN MASSE NYE TILTAG

Vi arbejder hele tiden på at gøre YouSee eSportligaen bedre. Derfor arbejder vi tæt med vores community, så vores tilbud er relevant og opfylder de behov, som vores medlemmer har. Dette har resulteret i en række nye tiltag, som træder i kraft med sæson 4.

Dyrk esport og støt kræftramte børn

I uge 39 og 40 afvikles vores store ‘GAMING for LIVET’ velgørenhedsturnering i CS:GO. Her vil vi indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses kampagne ‘Kræft er ikke for børn’. Alle kan deltage i turneringen

Læs mere her.

Ny aktivitet: CUPS

I Sæson 4 vil det være muligt at deltage i forskellige cups, som er fordelt i løbet af hele sæsonen. Der vil være i alt seks cups, og kampene konflikter ikke med normale liga-aktiviteter. Det betyder, at man sagtens kan deltage i begge, hvis man har lyst til det.

Læs mere her.

Ny sæsonstruktur for breddehold

I Sæson 4 skal breddeholdene fremover spille med i 3 ligaturneringer, som erstatter grupperunderne vi kender fra tidligere sæsoner. Det betyder at vi nu kommer til at afvikle tre ligaturneringer for bredden. Hver ligeturnering består af 5 ugers gruppespil og 2 ugers slutspil. Det betyder, at der kåres vindere for hvert niveau, i alle tre niveaurækker. En anden betydelig ændring er, at modsat sæson 3 hvor et hold automatisk var tilmeldt en ny grupperunde, så skal man i den nye bredderække struktur, tilmelde sig hver turnering, da vi dermed at få fjernet in-aktive hold og ved tilmeldingen justere alle holdenes rank og på den måde sikre den bedste niveau inddeling i ligaen.

Pokalholdene spiller stadig 5 grupperunder med hver 3 ugers varighed.

Læs mere her.

Ny prisstruktur

Fremover skal hold købe én type licens, som passer til den aktivitet de ønsker at deltage i. Samtidig kan der frit tilføjes og fjernes spillere til et hold i løbet af hele sæsonen, uden ekstra omkostninger.

Priser for liga

Priser for cups

Ny metode til niveau inddeling i CS:GO

Vi har indført vores eget elo system, som skal være med til at sikre Danmarks bedste niveauinddeling for CS:GO hold. Fremover skal CS:GO spillere oplyse deres rank, når de skal spille på et hold i ligaen. Herefter udregnes en rank til holdet, som afgør hvilket niveau holdet kan spille på.

Læs mere her.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til endnu en sæson i Danmarks fedeste esportliga. Hvis du har spørgsmål eller brug for mere information, så skriv til os på info@esportligaen.dk eller fang os på Discord.