Tekken finalisterne er fundet!

23. February 2021

Målet om at finde Danmarks bedste Tekken-spiller har på mange måder været plaget af corona. Vi startede med kvalifikations turneringer tilbage i Sæson 3, men blev nødt til at sætte det hele på pause grundet lockdown. Da spil i fighting genren traditionelt er bygget op omkring fysisk fremmøde, tog det et stykke tid at finde et online format for tuneringen.

For få uger siden kunne vi så meddele, at afviklerne af turneringen var klar med en fremgangsmåde for online afvikling, og siden da er det gået stærkt. I weekenden blev den sidste DM kvalifikation afviklet, og 8 finalister står nu klar til at deltage i DM i Tekken.

Læs også: CS:GO Vinterferie Cup

8 stærke spillere er videre

Tager man et kig på den endelige rangliste, vil man se hvilke spillere, som skal dyste til DM. Og spørger man Morten Olsen fra Copenhagen Esport, som er med til at afvikle turneringen, er der også nogle favoritter iblandt:

Den oplagte favorit må klart være Whale, som vel nok er den bedste og mest stabile i Danmark lige nu. Hauntz, som klarede sig rigtigt godt til de to sidste kvalifikationer, skal der også holdes øje med. Til sidst kan Blackbeard, den nok mest erfarne spiller vi har, og som tidligere har været blandt de bedste i Europa, heller ikke dømmes ude. Men alt kan ske, så intet kan siges på forhånd da det hele skal afgøres i finalen.” lyder det fra Morten, som glæder sig til at finde ud af hvilken af spillerne på listen, som vil klare sig bedst. Det er i øvrigt planen, at kampene bliver streamet på Twitch.

Dato kommer snart

Vi går en meget spændende tid i møde, når vi kommer til foråret. Mange af vores turneringer skal afgøres, og de bedste hold og spillere i ligaen skal findes. Så snart vi har en dato for DM i Tekken oplyser vi om det på vores forskellige platforme, så hold godt øje i den nærmeste fremtid.