STREAMING I SÆSON 3

18. October 2019

Hos YouSee eSportligaen ønsker vi at dele alle de fantastiske oplevelser, som vi har at byde på. Derfor vil vi som noget nyt i sæson 3 streame en lang række af de kampe, som foregår på tværs af hele esportligaen. Dette vil ske på Twitch, på vores to streaming kanaler.

Vi vil vise kampe i CS:GO, League of Legends og Rocket League. Hver uge opdaterer vi programmet, som viser hvilke hold du kan se dyste mod hinanden, og hvornår. Alle kampe kommenteres af vores dygtige castere:

League of Legends: Kris “Herqles” Vangsgaard Thomsen og Palle “Bobthebaker”
CS:GO: Dennis “VnG” Vang og Nick “Haastrup” Haastrup
Rocket League: Lasse “Fuzkeren” Geugjes og Daniel Anton “Thilos” Jørgensen
Rainbow Six: Tobias “Hackflap” Nielsen

Her kan du få et overblik over hvornår vi viser kampe fra de forskellige ligaer:

.

FØLG MED HELE VEJEN TIL DM

Streamingprogrammet følger ligaens forløb, og du vil kunne følge med i de udvalgte kampe i hver eneste grupperunde. I grupperunde 1 er det YouSee eSportligaen og vores castere, som vælger hvilke kampe som bliver streamet. Dog arbejder vi på en model, hvor communitiet fået mulighed for at have indflydelse på processen, da vi ønsker at streame netop de kampe, som der har communitiets interesse. Hvis du ønsker din kamp streamet, så udfyld dette skema – så er du med i plujen af kampe, som kan streames.

HVOR KAN JEG SE MED?

Hvis du gerne vil se med, så gå ind på vores to Twitch kanaler: eSportligaentv1 og eSportligaentv2. Hvis du har en profil derinde, så følg begge kanaler med notifikationer slået til. Så vil du få besked, når der vises kampe.

MIN LIGA ER IKKE PÅ PROGRAMMET – KAN MINE KAMPE OGSÅ STREAMES?

Spiller man ikke i en af de ligaer som er dækket af streamprogrammet, så er det stadig muligt at få sin kamp streamet. I Yousee eSportligaen vil vi gerne fremme community streaming, så sidder du f.eks. i et firma eller i en forening og er i stand til selv at streame kampen, så har du/I mulighed for at streame jeres kampe på en af vores Twitch-kanaler. Dette kræver dog, at vi har en kanal ledig på det givne tidspunkt, og man indgår i en aftale med YouSee eSportligaen. Kontakt os på info@esportligaen.dk, hvis din liga ikke er omfattet streamingprogrammet. Kontakt skal ske senest søndag inden ny kampuge.