11. May 2020

Det som oprindeligt skulle have været et kæmpe event i Vejle, bliver nu til et spektakulært online show! Vi kan nu løfte for flere detaljer omkring mesterskaberne, som bliver vist online.

En kæmpe omstrukturering

Vi har i lang tid arbejdet meget hårdt på ændre formen på mesterskaberne, så de kunne afvikles med manér. Det har været et stort stykke arbejde, men vi glade for, at vi nu kan begyndte af løfte sløret for projektet. Vi har hele tiden været faste på, at mesterskaberne skulle være en fed oplevelse – både for de deltagende hold, men også for dem, som følger med som tilskuere.

Derfor vil vi levere Mesterskabs-oplevelsen hjem til folks egne skærme, så alle har mulighed for at se med. Vi er gået sammen med et team af dygtige værter og castere, som vi snart vil annoncere på vores sociale medier.

DM I ESPORT og ligamesterskaberne

Ingen sæson i Esportligaen er komplet uden et afsluttende mesterskab. Både ligamesterskaber og DM I ESPORT finder sted – og vi skal finde de bedste hold i ligaen. Finalerne i alle ligaer, samt DM I ESPORT, spilles d. 23-24. maj, og der er lagt op til en masse underholdning, konkurrencer og – selvfølgelig – fede kampe.

Alle ligaer følges til dørs henover weekend, med undtagelse af Tekken. Sammen med det danske Tekken-community, som afvikler vores Tekken Mesterskab, har vi besluttet at afvikle DM i Tekken, når forsamlingsforbuddet enten er hævet eller lempet i en sådan grad, at en fysik turnering kan lade sig gøre. Dette har vi valgt for at kunne give alle de kvalificerede de bedste forudsætninger for deltagelse.

Følg med på vores sociale medier!

I de kommende dage kommer vi med endnu flere detaljer. Vi vil blandt andet afsløre navnene på vores kendte værter, professionelle eksperter, de deltagende hold samt hvor og hvornår du kan se showet. Husk at følge med!