Status på kvalifikationen til LM

16. December 2020

Vi er kommet et godt stykke ind i Sæson 4. Lige nu er der afviklet to grupperunder i Pokalrækken, og Bredderækkens første turnering, Efterårsligaen, blev afsluttet for ikke så længe siden. I denne artikel giver vi dig et overblik over hvilke hold som klarer sig bedst i Pokalrækken.

Pokalrækken

DGI-Ligaen

DGI Foreningernes liga kører derud af, og her har vi Tårnborg eSport og Egedal Esport Main som ligger begge i toppen med 50 point hver. På pladserne lige under har vi Sønderborg eSport og Esport Harte MAIN med 40 point hver.

8 hold kvalificerer sig til DGI-Mesterskaberne og du kan se hele ranglisten her:
RANGLISTE DGI MESTERSKABET I CS:GO

Efterskole-Ligaen

Flere hold klarer sig godt i de seks grupper, som udgør 1. division i Efterskole-Ligaen. Hele fire hold har på nuværende tidspunkt 50 point, og ligger i top: Bindernæs Efterskole, HDE.Hype, Ølgod Efterskole 1 og Rydhave #5. Under disse hold har vi tre hold med 43 point hver: Halstedhus Main, HDE.Bodibildor og Stidsholt Agelastic.

8 hold kvalificerer sig til EFTERSKOLE Mesterskaberne og du kan se hele ranglisten her:
RANGLISTE TIL EFTERSKOLE MESTERSKABET I CS:GO

Esport-Ligaen

Pokalrækken i vores åbne liga, Esport-Ligaen, består af tre grupper. Tre hold ligger lige nu i front med 50 point hver: Cerebrum.GG, Avalanche og Avalance Evolve. Kawaii Kitties og Falcons Evolve Main ligger lige under med hver 43 point.

8 hold kvalificerer sig til slutspillet, og du kan se hele ranglisten her:
RANGLISTE TIL SLUTSPILLET I CS:GO

Kollega-Ligaen

Der er rigtig mange hold med i Kollega-Ligaen i denne sæson, og det er vi super glade for! I toppen af pokalrækken finder vi to hold, bl.a. nogle gamle kendinge, YouSee Kolding, og Dagrofa Foodservice DGFS som begge har 50 point. Lidt længere nede af listen finder vi BDO KBH med 43 point.

8 hold kvalificerer sig til KOLLEGA Mesterskaberne og du kan se hele ranglisten her:
RANGLISTE TIL KOLLEGA MESTERSKABET I CS:GO

Old Boys

Old Boys-Ligaen har en masse dygtige spillere, som virkelig viser format. Derfor er der hele 3 hold, som på nuværende tidspunkt ligger side om side med 50 point hver. Der er tale om: whois, Team Noa og Ambush. Under disse tre hold har vi LbN.Legends med 43 point.

8 hold kvalificerer sig til OLD BOYS Mesterskaberne og du kan se hele ranglisten her:
RANGLISTE TIL OLD BOYS MESTERSKABET I CS:GO

Studie-Ligaen

Også vores Studie-Liga for alle danske uddannelsesinstitutioner kører på fuld drøn. Her har Aalborg Universitet i front med 50 point. Lige under dem har vi tre hold side om side med hver 43 point: SDU GAMING – Redemption, KTG eSport|LOL og Team Hold.

4 hold kvalificerer sig til STUDIE Mesterskaberne og du kan se hele ranglisten her:
RANGLISTE TIL STUDIE MESTERSKABET I CS:GO

Ung-Ligaen

I Ung-Ligaen er det holdet CS:GO Blåkanten 1 og Copenhagen DogZ som lige nu ligger op og ned af hinanden med hver 50 point. Lige under finder vi holdet Ishøj Ungdom – Regnar med 43 point.

8 hold kvalificerer sig til UNG Mesterskaberne og du kan se hele ranglisten her:
RANGLISTE TIL UNG MESTERSKABET I CS:GO

DGI-Ligaen

DGI-Ligaens Pokalrække for Fortnite er meget tæt i øjeblikket. Flere hold har vist formet og opnået flotte resultater. Lige nu ligger tre hold i front med hver 50 point: Vejle Esport BOT 2, Sønderborg eSport B og GSE Ace. Lige under dem har vi GSE Fortnite 4 med 43 point.

8 hold kvalificerer sig til UNG Mesterskaberne og du kan se hele ranglisten her:
RANGLISTE TIL DGI MESTERSKABET I FORTNITE

Esport-Ligaen

De mange hold som spiller Fortnite i vores åbne liga, Esport-Ligaen, kæmper om direkte kvalifikation til DM. På nuværende tidspunkt ligger Gator Gaming Elite i front med 50 point. Lige under dem ligger to hold side om side med hver 43 point: Ringkøbing eSport og B4D B0I5

8 hold kvalificerer sig til DM Mesterskaberne og du kan se hele ranglisten her:
RANGLISTE TIL SLUTSPILLET I FORTNITE

Ung-Ligaen

Også i Ung-Ligaen er der rift om pointene. På nuværende tidspunkt har to hold i front med hver 50 point: Wkey og DKT. Liger under disse har vi ToxicButTryhard med 43 point.

4 hold kvalificerer sig til UNG Mesterskaberne og du kan se hele ranglisten her:
RANGLISTE TIL UNG MESTERSKABET I FORTNITE

DGI-Ligaen

I DGI-Ligaen har mange hold, som kæmper om at komme til ligamesterskabet til foråret. På nuværende tidspunkt ligger holdene rimelig tæt, men øverst finder vi Falcons Esport LOL med 36 point. På andenpladsen har vi pt. HG Esport White Tigers med 31 point.

4 hold kvalificerer sig til DGI Mesterskaberne og du kan se hele ranglisten her:
RANGLISTE TIL DGI MESTERSKABET I LEAGUE OF LEGENDS

Efterskole-Ligaen

Efterskole-Ligaen har tradition for stærke LoL hold. Øverst på ranglisten finder vi lige nu Ølgod Main og TFELOL, som begge har 50 point. Lige under disse har vi to hold med hver 40 point: Skrødstrup Efterskole og REC LOL 1.

8 hold kvalificerer sig til Efterskole Mesterskaberne og du kan se hele ranglisten her:
RANGLISTE TIL EFTERSKOLE MESTERSKABET I LEAGUE OF LEGENDS

Studie-Ligaen

I Studie-Ligaen er der også flere hold, som lige nu meget tæt på hinanden i toppen af ranglisten. Her er der tale om SDU GAMING – Blå og KBH ESPORT SYD som begge har 50 point. Under disse to hold finder vi DG Dragons med 40 point.

4 hold kvalificerer sig til Studie Mesterskaberne og du kan se hele ranglisten her:

RANGLISTE TIL STUDIE MESTERSKABET I LEAGUE OF LEGENDS

Husk at du kan finde ranglister på alle pokalrækkerne på app.esportligaen.dk, hvis du vil se hvordan de øvrige hold klarer sig.

Vi glæder os til at se hvordan resten af sæsonen forløber. Grupperunde 3 starter op igen efter nytår. Har man et hold, som ønsker at spille med i Pokalrækken, så er der åbent for tilmelding nu. Tilmeld dit hold her.