Status efter CS:GO kvartfinaler

21. May 2021

Aftenens kvartfinaler til DM i CS:GO for amatører bød både på forventede udfald, men også overraskelser. 4 kampe blev afviklet, og her kan du få et overblik over hvem, som går videre til semifinalerne.

Ølgod Efterskole Main vs Dagrofa Foodservice

Allerede fra start var Ølgod Efterskole Main udset som favoritter til at vinde kampen. Dagrofa Foodservice var på en uoverkommelig opgave og måtte se sig slået på to maps med scoren 16-2 på Dust2 og 16-6 på Mirage, begge til Ølgods fordel. En magtdemonstration, som sender efterskoleholdet videre i semifinalen.

HDE.Hype vs Karslunde Esport Alpha

Nogenlunde samme spådom hvilede på kampen mellem endnu et efterskolehold, HDE.Hype, og vinderen af DGI-Ligaen ved LM, Karlslunde Esport Alpha. Karlslunde formåede dog at tage en del flere runder end nogle havde forventet, dog tog sejren HDE.Hype sejren i to maps med scoren 16-10 og 16-4. Dette betyder altså, at vi får en semifinale mellem de to efterskolehold i morgen, hvor HDE.Hype skal møde Ølgod Efterskole Main.

Ambush vs Aalborg Universitet

Denne kamp var spået til at være tæt, dog var vores eksperter mere eller mindre sikre på, at Aalborg Universitet, mestrene fra Studie-Ligaen, ville tage sejren over Old Boys mestrene fra Ambush. Kampen gik i tre maps, hvor første map går til Ambush med scoren 16-13 på Train. Andet map går til Aalborgs fordel med scoren 8-16 på Overpass. Sidste map endte som lidt af en gyser, hvor Ambush kommer foran med 12 runder før Aalborg fik sin første runde i hus. Kampen endte 16-4 til Ambush på Dust2 – flot præstation af de modne herrer.

Avalanche vs Brøndby Esport CS:GO

Ved denne kamp var der forventning om, at Avalanche ville løbe med sejren, men Brøndby Esport CS:GO havde ikke tænkt sig at lade det være nemt for dem. Avalanche vinder første map 16-12, men Brøndby Esport CS:GO bider fra sig i andet map og hiver det hjem 13-16. Efter to meget tætte maps røg de to hold ud i et tredje map, som starter til Brøndbys fordel, der bringer sig foran med et stort forspring, der på et tidspunkt lyder på 10-3. Efter halvleg får Avalanche kæmpet sig tilbage i kampen, men Brøndby Esport CS:GO tager sejren 16-11 på Mirage. Det betyder vi skal se Brøndby Esport CS:GO vs Ambush i semifinalen i morgen.

Husk at se med i morgen – vi streamer hele dagen

I morgen starter vi streamen kl 10:30, og her er det altså den store finale dag. Udover DM i CS:GO for amatører viser vi også DM i Fortnite med Marie Watson som caster. Det bliver en spændende, så kom ind på vores Twitch kanal og følg med.