Sæson 3 er skudt i gang

30. October 2019

Efteråret er kommet, og sæson 3 er for alvor skudt i gang. I løbet af de seneste dage, har tusindvis af ivrige esports-entusiaster spillet sæsonens første kampe med stor iver. I år er der ved sæsonstart dobbelt så mange medlemmer som i starten af sæson 2, hvilket tegner et billede af et Danmark, hvor esporten for alvor er nået ud i bredden.

Mange af kampene er blevet streamet på Twitch, og hvis du endnu ikke har set med, så er det her og her, at du skal tune ind. Du kan også se videoer af tidligere udsendelser, hvis du gik glip af noget.

HEARTHSTONE TOUR PÅBEGYNDT

I weekenden så vi også ligaens allerførste Hearthstone turnering. En lang række dygtige spillere havde tjekket ind online, hvor turneringen fandt sted. Her fandt man mange velkendte spillere, som har sluttet sig til ligaen i håbet om at komme til DM. Turneringens vinder blev spilleren Sigurd “Impyyyyy” Riber, som var meget begejstret for den nye Hearthstone Tour:

“Jeg synes, det var fedt at være med. Det har kørt virkelig godt, og det var også fedt, at kampene blev streamet med castere på –  det giver helt klart lige det ekstra!” siger han, og fortsætter “Admins var super venlige, som de plejer, og der var generelt god stemning. Desuden spillede vi et uprøvet format i den her meta, så det var sjovt at spille noget anderledes, som vi normalt ikke får prøvet.”

EN TAKTIK DER FUNGERER

Impyyys taktik forud for turneringen var at benytte nogle decks, som han følte sig sikker i – dog med en enkelt ‘joker’ i form af OTK Paladin. Det endte med at give pote, da han sluttede dagen som turneringens bedste, og indtog den foreløbige placering som nr. 1 i gruppen med 10 point. Selv mener Impyyyyy, at han nok skal kvalificere sig til DM:

“Jeg vil jeg mene, at jeg burde kvalificere mig. Føler selv jeg er en af de bedste i Danmark, selvom vi har en del gode spillere her. Især med et forspring på 10 point, tænker jeg ikke det bør være et problem, men man ved aldrig. Jeg skal i hvert fald prøve mit bedste” lyder det.

Impyyyyy er en af de mange spillere, som støtter op om YouSee eSportligaens engagement i det danske Hearthstone-community. Og han er ikke den eneste, for som han selv siger, så er det sjældent man ser en egentlig dansk Hearthstone-turnering:

“Har kun hørt positivt om om initiativet fra communitiet. Synes også at fremmødet var godt, med en masse velkendte navne. Der er meget få turneringer i Danmark, så synes også, at det er fedt, at der er nogen der holder noget, især når vi snakker DM. Håber selvfølgelig der kommer endnu flere med næste gang, jeg fik selv hevet min lillebror med. Så turneringen kan varmt anbefales!”

Impyyyy ligger lige nu nr. 1 blandt Hearthstone spillerne, men meget kan ske endnu. Der er stadig tre kvalifikationsturneringer inden DM til næste år, og man kan stadig nå at tilmelde sig. Hvis du gerne vil være med i de næste kampe i YouSee eSportligaen, så kan du stadig nå at være med.