Over 60.000 indsamlet i GAMING for LIVET

6. October 2020

I søndags blev den sidste kamp spillet i vores CS:GO velgørenhedsturnering. Turneringen forløb over to uger, og bød på en masse fede kampe. En del af kampene blev vist på vores Twitch kanaler, hvor vi havde flere tusinde seere i løbet af hele turneringen.

Over 60.000 kroner indsamlet til kampen mod børnekræft

Forud for turneringen indgik alle hold i et løfte om at donere et vist beløb, afhængigt af hvor mange runder de vandt. Derudover har vi også samlet ind på stream, og det samlede beløb kom op på over 60.000 kroner. Dette beløb doneres til Kræft er ikke for børn.

En stor tak til Shark Gaming

Turneringens præmiesponsor var Shark Gaming, som har doneret præmier til hele 30 hold. Præmievinderne blev fundet ved lodtrækning, og er blevet kontaktet. Vi skylder en stor tak til Shark Gaming, som har været med til at gøre turneringen ekstra fed at deltage i – det sætter vi stor pris på!

GAMING FOR LIVET vender tilbage

Vi er enormt glade for den store tilslutning som GAMING for LIVET har haft. Vi kan mærke, at der er mange ude det danske esportslandskab, som gerne vil være med til at gøre en forskel. Derfor kan vi allerede nu sige, at vi agter at afholde GAMING for LIVET igen i fremtiden.

For nu skal lyde en stor tak til alle, som har spillet med og doneret via indsamling. Jeres hjerte og generøsitet vil gavne, og gøre en forskel for andre <3