Ny Rocket League struktur i Sæson 4

5. October 2020

I Sæson 4 er kommer der en helt ny struktur for vores Rocket League aktiviteter. Rocket League kommer fremover til at følge en cup struktur, hvor der i hver turnering kan indsamles point, som kan kvalificere et hold til DM I ESPORT.

Vi lytter til jer

I YouSee eSportligaen forsøger vi altid at være imødekommende overfor vores community. Mange af de hold som spiller Rocket League hos os udtrykte efter Sæson 3, at de gerne så en anderledes struktur for Rocket League i vores åbne liga. Deres tanker gik især på afviklingen af kampene i det daværende format. De ønskede et format, hvor der blev spillere flere kampe på færre dage.

Vi har lyttet til communitiet – i Sæson 4 har vi indført cups som aktivitet, og derfor giver det god mening at føre Rocket League over i denne struktur. Derfor vil gruppespillet i Rocket League nu blive afviklet i løbet af 5 cups, som alle ligger inden mesterskaberne i 2021.

Læs mere om priser, tilmelding og datoer her.

Præmiepulje

I Sæson 4 vil der være kr. 15.000,- i præmiepulje til Rocket League. Kr. 1.000,- går til vinderne af hver turnering, og kr. 10.000,- går til vinderen af Rocket League turneringen ved DM I ESPORT.

Kvalifikation til DM I ESPORT

Alle hold kan kvalificere sig til DM I ESPORT og dermed også deltage i kampen om den store præmie, som udover pengene også indebære titel og trofæ. Dette sker ved at deltage i Rocket League, som ligger under vores åbne liga: ESPORT-LIGAEN. Her kæmper holdene om de vigtige point, som kan samles ind i hver turnering, og som giver adgang til mesterskaberne, hvor de 8 bedste hold inviteres.


Øg din chance for at kvalificere dit hold

Det er mest optimalt at være med fra starten, da man derfor har flest muligheder for at indsamle point. Ender man med at kvalificere sig til slutspillet til foråret 2021, vil man modtage en invitation. Her begynder så den rigtige udfordring – at kvalificere sig til finalen.

Kvalifikation point pr. turnering:

1. plads: 25 point
2. plads: 18 point
3-4. plads: 14 point
5-8. plads: 10 point
9-16. plads: 5 point

Se de opdaterede regler her.

Hvis dit hold endnu ikke er med i YouSee eSportligaen, så TILMELD JER HER.