Ny breddestruktur med slutspil

27. August 2020

I sæson 4 vil sæsonstrukturen tage en ny form i bredderækkerne, mens Pokalhold fortsætter med det format vi kender fra tidligere sæsoner, hvor de bedste hold fra ranglisten kvalificerer sig til ligamesterskaberne i maj måned.

Tre nye turneringer med slutspil for bredden

I sæson 3 havde vi 5 grupperunder af 3 ugers varighed, men det vil blive ændret i bredderækkerne, når Sæson 4 starter. Ændringen skyldes bl.a. at vi gerne vil give breddeholdene noget mere at spille for, men også skabe mere værdi for spillerne og holdene.

I Sæson 4 skal breddeholdene fremover spille med i 3 ligaturneringer, som erstatter grupperunderne. Det betyder at vi nu kommer til at afvikle en efterårsliga, en vinterliga og en forårsliga. Hver liga består af 5 ugers gruppespil og 2 ugers slutspil. Det betyder, at der kåres vindere for hvert niveau, i alle tre niveaurækker. En anden betydelig ændring er, at modsat sæson 3 hvor et hold automatisk var tilmeldt en ny grupperunde, så skal man i den nye bredderække struktur, tilmelde sig hver turnering, da vi dermed at få fjernet in-aktive hold og ved tilmeldingen justere alle holdenes rank og på den måde sikre den bedste niveau inddeling i ligaen.

Efterår, vinter- og forårsligaens forløb kan ses herunder:

Det vil være muligt at købe adgang til én breddeliga ad gangen, men det er også muligt at købe en pakkeløsning med stor rabat. Pakkeløsningen giver adgang til alle tre breddeligaer der afvikles i sæson 4.

En sæson i Pokalrækken ser sådan ud i Sæson 4:

I sæson 4 for pokalrækken forsætter vi med 5 grupperunder af 3 ugers varighed.

Husk at tilmelde dit hold til Sæson 4 af YouSee eSportligaen – tilmelding åbner i september og deadline for tilmelding til start er søndag d. 10. oktober midnat.