13. May 2020

I YouSee eSportligaen har vi en masse forskellige spil, som hold kan dyste i. Et af de mest populære er CS:GO. Vi forventer en masse spændende kampe til DM I ESPORT og ligamesterskaberne, og til det skal man naturligvis have et hold af top professionelle castere.

Derfor har vi samlet et hold, som kan levere de bedste analyser, mens kampene foregår live i weekenden 23-24. maj. Vi har bl.a. fået Dennis “VNG” Vang, som også caster for bl.a. TV2 og DR. Udover at være CS:GO ekspert i studiet, vil VNG også caste CS:GO finalen i DM I ESPORT.

Herudover vil ligaens faste CS:GO caster, Mathias “Manne” Friis være på banen. Manne har castet igennem hele sæson 3, og har sørget for, at en lang række af de fedeste kampe i ligaen er blevet streamet på Twitch. Til den store DM CS:GO finale, vil Manne caste sammen med VNG.

Da vi har rigtig mange kampe som skal castes henover weekenden, har vi fået endnu en caster på plakaten. Der er tale om Sebastian ”sebm1337” Mortensen, som tidligere hasr castet CS:GO kampe for DUST2, Astralis Group og castede slutspil samt finalen til ESL Pro League i Odense i 2017. Vi glæder os!