Mesterskaber for Sæson 5

1. November 2021

Den seneste sæson af YouSee eSportligaen er kommet godt fra start, og vi har allerede haft fornøjelsen af nogle vildt fede kampe. Selvom der er lang tid til, så ser vi allerede nu frem mod Mesterskaberne og det store LAN, som vi glæder os til afvikle.

Sæt kryds i kalenderen

De sidste par år har Mesterskaberne været afviklet online grundet Covid19. I Sæson 5 er det dog planen, at vi skal have et fysisk event med dertilhørende LAN – præcis som vi gjorde i ‘gamle dage’. Vi planlægger at afvikle både LAN og mesterskabsevent i Kristi Himmelfartsdagene, så ¨I gør klogt i at sætte kryds i kalenderen allerede nu. Alle kan deltage i vores lan, uanset om man spiller i ligaen eller ej.

Mere info på vej

Vi arbejder i øjeblikket på et separat website for Mesterskaberne og LAN-eventet. Her vil man kunne købe billetter og få mere information. Når vi har sat os fast hvilke dage de forskellige turneringer til Ligamesterskaber og DM I ESPORT skal afvikles, så melder vi det ud. Eneste du skal gøre lige nu er at sætte kryds i kalenderen for tiden omkring Kristi Himmelfart 26-29- maj 2022.