Hearthstone kvalifikationen er overstået

12. April 2021

For ikke så længe siden blev fjerde og sidste kvalifikationsturnering til DM i Hearthstone afgjort. De deltagende spillere har igennem fire turneringer kæmpet om vigtige point, som er adgangsgivende til slutspillet. Vi har talt med en af favoritterne, Furyhunter, om sin egen deltagelse i kvalifikationen.

Glæder sig til DM

Frederik “Furyhunter” Møller ligger lige nu nr. 1 på ranglisten. Sidste sæson blev han nr. 2 i selvsamme turnering, lige efter FreddyB, som vandt DM sidste år. I år har han blod på tanden:

Jeg er glad for, hvordan kvalifikationen gik – jeg havde regnet med, at jeg ville kvalificere mig, og det gjorde jeg i overlegen stil. Nu handler det så om selve DM, hvor jeg håber, at jeg kan ramme dagen og vinde det hele – jeg vil mene, at mine chancer er gode.” lyder det fra Furyhunter, som tilføjer:

Hverken FreddyB eller Balorix er med i år og Crane kvalificerede sig ikke til top 8, så jeg ser helt klart mig selv som favorit.”

Og Furyhunter er da også favorit. Han fører med 14 point ned til sine nærmeste modstandere, så på papiret ser det godt ud. Men som han selv pointerer, så handler det også om at være bedst på dagen.

Dato kommer snart

Datoen for DM i Hearthstone offentliggøres ganske snart. Indtil da kan du tjekke ranglisten, og begynde at glæde dig!