Hauntz vinder DM i Tekken 7

9. March 2021

I weekenden blev der afholdt et brag af et showdown. DM i Tekken 7 løb af stablen, og 8 af Danmarks bedste spillere tørnede sammen i kampen om titlen og trofæet.

Turneringen var afslutningen på en kvalifikation, som havde forløbet sig igennem 6 turneringer, hvor spillerne indsamlede point for at kvalificere sig til mesterskabet. Efter flere timer med kampe, som alle blev streamet på Twitch til glæde for mange seere, sluttede stillingen således:

  1. Hauntz
  2. Lihan
  3. Whale
  4. Blackbeard

5. pladsen blev delt mellem aisk 5 UFI, og 7. pladsen delt mellem Micshaz og Conlon.

Tilfredse arrangører

Morten Olsen, som er en af folkene bag arrangementet, er glad for endelig at få kåret en vinder: “

Vi er super tilfredse med endelig at få afviklet turnering og fundet Danmarks bedste Tekken-spiller. Det var fuld fortjent sejr at Hauntz, som også var en favoritterne på forhånd. Det var i det hele taget en ret spændende turneringen. En af overraskelserne var Lihan som kom på andenpladsen. Han er kun 16, og et stort Tekken-talent, som man bestemt skal holde øje med i fremtiden. Det var også fedt at se der var så mange der så med i finalen – især de nye, som ikke kendte til turneringen, men også dem der så med fra udlandet.” er meldingen fra ham.

Og hos turneringens vinder, Thomas “Hauntz” Tandrup Nielsen, er begejstringen også stor:

Det var rigtig fedt at deltage i turneringen, og alle mine modstandere spillede super godt. Specielt Lihan var der helt klart ild i denne gang. Jeg har tidligere sparet en del mod ham, så der var allerede mindgames før kampen startede. Derudover vandt jeg over Whale, som klart var et ‘upset’ jeg ikke selv havde regnet med.” fortæller Hauntz.

Stort tillykke

Hos YouSee eSportligaen er vi også meget glade for endelig at have fundet en mester. Stort tillykke til Hauntz, og tak til alle, som har deltaget i turneringen. En stor tak skal også lyde til alle, som har været med til at få turneringen ført ud i livet. Vi sætter stor pris på det danske Tekken community, og håber på at kunne lave flere events i fremtiden.