grupperunde 5 udskydes

19. March 2020

Grundet situationen med Corona/Covid 19 har vi valgt at udskyde Grupperunde 5 i fire uger, så den i stedet afvikles i uge 17-18-19. Således kan vi give tid til de af os, som måtte være ekstra berørt af situationen. For dem som ikke kan holde fingrene fra tasturet, så vil vi i næste uge (uge 13) og i uge 14 afvikle flere #StayHome cups, som du kan læse mere om nedenfor.

Grupperunde 5 – Hvad kommer der til at ske?

Baggrunden for udskydelsen er, at mange holdene i ligaen er baseret f.eks. i fysiske klubber eller på efterskoler, og kan derfor ikke mødes fysisk for at spille pga. Corona/Covid 19. Det er nemlig ikke alle hold i ligaen, som har mulighed for at spille hjemmefra på eget udstyr, og det vil vi gerne tage hensyn til.

Grupperunde 5 udskydes derfor til start i uge 17, hvor vi forventer at genoptage ligaens aktiviteter som sædvanligt. Kampprogammer sendes ud i uge 16, og vi informerer i øvrigt løbende, hvis vi kommer med andre ændringer.

Derfor er der også ny deadline for tilmelding. Nye deadline for tilmelding til Grupperunde 5 er søndag d. 12 april. Se mere herunder:

Online #StayHome Cups i uge 13 og 14

Da mange af os i disse tider holder os hjemme, har vi masser af tid til at dyrke esporten hjemmefra. Vi ved, at mange af Jer så frem til at komme i gang med Grupperunde 5, og derfor har vi valgt at lave nogle online turneringer. De vil være åbne for alle med aktiv spillerlicens, og kan bruges både som træning og adspredelse. Turneringerne starter i næste uge, og hold kan melde sig til allerende nu.

Vi afholder turneringer i:

CS:GO : 4 turneringer
LOL: 1 turnering
Rocket League: 1 turnering
Fortnite: 3 turneringer

Mere information om turneringerne kan læses her.