27. August 2020

Sæson 4 af YouSee eSportligaen er sat til at starte i oktober måned, men allerede i september tyvstarter vi med vores store ‘GAMING for LIVET’ Cup i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, og du kan være med!

GAMING for LIVET er en stor online CS:GO turnering, hvor vi sammen med deltagerne i turneringen, samler ind til ‘Kræft er ikke for børn’. Sammen vil vi vise, hvilken positiv effekt Gaming og Esport kan have, og hvordan fællesskabet kan bidrage til en god sag.

“Kræft er ikke for børn”

I dag får 450 børn og unge i Danmark hvert år kræft. Takket være forskning overlever 8 ud af 10 af børnene, men desværre oplever over halvdelen senfølger efter sygdommen. Samtidig lever 24.000 børn i en familie, hvor deres far eller mor har kræft. Så der er fortsat brug for forskning på børnekræftområdet og for hjælp og støtte til børnene og familierne.

En 20´er per runde

Når I deltager i GAMING for LIVET støtter I Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn, unge og kræft. Der er ikke noget tilmeldingsgebyr for deltagelse, til gengæld donerer holdet samlet 20 kroner per vundet runde igennem hele turneringen (4 kr per spiller). Med inspiration fra lignende arrangementer, så opfordrer vi til at donationen findes eller sponsoreres af holdets nærmeste familie, sit netværk, sin arbejdsplads, organisation, spillerne selv eller lignende.

Det samlede indsamlede beløb for hele turneringen går til Kræftens Bekæmpelses arbejde gennem ‘Kræft er ikke for børn’.

Eksempler på donationsbeløb:
Vinder man eksempelvis 5 runder i løbet af turneringen, donerer man 100 kroner som hold (20 kr per spiller).
– Vinder man 34 runder i løbet af turneringen, donerer holdet samlet 680 kroner (136 kroner pr. spiller).
– Vinder man 64 eller flere runder igennem turneringen, så donerer holdet maksimalt 1280 kroner til Kræft er ikke for børn (256 kroner pr. spiller).

 

Hvem kan være med?

Alle hold kan deltage!

Vi afvikler turneringer dedikeret til DGI, Kollega, Old Boys, Studie hold, Ungdomklubber og Efterskole hold, samt en åben turnering for alle hold.


Turneringsstruktur

Tilmelding åbner d. 7. september. Turneringen strækker sig over to uger, med gruppespil i uge 39 (21/9 – 27/9) og slutspil i uge 40 (28/9 – 4/10). Alle kampe afvikles på de dage og tidspunkter som man er vant til når man f.eks. deltager i Studie-ligaen.

Ved tilmelding placeres alle hold i grupper af fire hold, som passer til deres niveau, da det i GAMING for LIVET handler om at være med og indsamle til et godt formål. Gruppespillet afvikles over én dag i uge 39, slutspillet afvikles over én dag i uge 40. Herunder kan du se, hvilke dage de forskellige turneringer spilles på i begge uger:

Onsdage – Ung, Studie, Kollega
Torsdage – Åben, Efterskole
Lørdage – DGI
Søndage – Oldboys

Ønsker du at donere mere?

Udvalgte kampe fra turneringen livestreames på vores Twitch kanal. Hvis man som hold, organisation eller forening ønsker at donere et større beløb end hvad man har spillet sig til, så er det muligt. Hop ind på Twitch, mens kampene livestreames. Her er der instrukser til hvordan man kan donere, hvor donationen og afsender vises på livestream.

Har I nogle spørgsmål til cuppen, så kan vi fanges på info@esportligaen.dk eller på vores Discord.