Furyhunter vinder DM i Hearthstone

19. May 2021

I lørdags blev DM i Hearthstone afviklet, og det var en sand fornøjelse. I løbet af Sæson 4 har mange spillere dystet om pladser til DM, i håbet om at kunne tilegne sig titlen som Danmarksmester i Hearthstone samt de 2.000 kr og FOURZE gaming udstyr, som førstepladsen kunne gøre krav på.

Vinderen blev Frederik “Furyhunter” Møller. Efter en aften med kampe endte så den endelige stilling således ud:

Førsteplads: Furyhunter
Andenplads: Hygs
Del tredje-og fjerdeplads: RalleG og MikkelV
Delt femte-og sjetteplads: DragonAlbert og ziptopz
Delt syvende-og ottendeplads: Spirit0fDawn og BikiniChick

Endelig Danmarksmester

Sidste år måtte Furyhunter se sig slået i finalen, og endte derfor på en andenplads. Derfor er der stor tilfredshed at spore, hos den nyligt kårede Danmarksmester:

Det føles rigtig godt, at kunne kalde sig mester – især efter at have ramt 2. pladsen sidste år. Jeg synes, det er på tide, at jeg vinder DM” siger Furyhunter, med et blink i øjet. “I år var feltet ikke helt så stærkt som sidste år, da FreddyB og Balorix ikke var med i år, men det føles stadig godt at vinde DM. Jeg var ret suveræn i kvalifikationsturneringerne, så jeg vil mene, at jeg var en stor favorit, da det kom til top 8, så det føltes ekstra godt at hive den hjem her.”

Furyhunter kommer også med ros til arrangørerne, og er glad for liv i det danske Hearthstone community: “Turneringen har generelt været godt kørt – det kører altid godt, når HeroesOfTheHearth med Kenze og GOAT organiserer det, stort shoutout til dem for en godt organiseret turnering. Derudover har turneringerne også været sjove at spille – det er altid godt at se nye gode spillere i det danske community – her tænker jeg især på Ziptopz og Hygs, som jeg synes spillede ret godt, og jeg kendte dem ikke rigtigt inden denne turnering.”

Tilfredse arrangører

DM i Hearthstone blev arrangeret af YouSee eSportligaen sammen med det danske Hearthstone community, herunder folkene fra Heroes of the Hearth. En af personerne bag turneringen, Mikkel “GOAT” Kyed, udtaler:

Et stærkt felt blev kogt ned til 8 kombattanter, som henover en hel uge dystede i først et dobbelt elimination gruppe spil og til sidste semfinaler og finale. For andet år i træk blev det en finale mellem to der hedder Frederik, Furyhunter og Hygs. Furyhunter, som var eneste genganger i Top 8 og ligeledes havde stået i finalen sidste år, spillede sikkert hele vejen og kunne til sidste trække sig sejrigt ud af opgøret. Dermed er Furyhunter ny Danmarksmester i Hearthstone – Stort tillykke!” lyder det fra Mikkel, som tilføjer:

Furyhunter måtte sidste år se sig slået i finalen af endnu en Frederik, FreddyB, og tager dermed en form for revanche i år. Det bemærkelsesværdige ved Furyhunters bedrift i år er, at han ikke alene vinder DM – han har været suveræn hele vejen i gennem de 4 kvalifikationer også, med 2 førstepladser, 1 tredjeplads og 1 fjerdeplads. Det viser utvivlsomt, at selvom at der er meget RNG (tilfældighed) i spillet, er det ikke tilfældigt hvem der til sidst står med trofæet og titlen som Danmarksmester i Hearthstone.

Stort tillykke

Også fra Esportligaen lyder et stort tillykke til Furyhunter. Vi håber på at se meget mere til ham, og alle andre deltagere i turneringen, til endnu mere Hearthstone i kommende sæsoner.