8. December 2021

Så er det endelig blevet tid. Efter mange ugers hårdt arbejde er det endelig blevet finaletid for Efterårsturneringen. I denne artikel giver vi dig et overblik over dagens finaler i pokalrækkerne for HK Kollega-Ligaen, HK Studie-Ligaen og Ung-Ligaen.

HK Kollega-Ligaen

Dagens finale i HK Kollega-Ligaen står mellem Dagrofa Foodservice DGFS og Rydhave Slots Efterskole. Dragrofa, som har spillet i ligaen i flere sæsoner, er gået igennem gruppespillet ubesejret. Rydhave Slots Efterskole, hvis hold består af lærerstaben fra skolen, har kun tabt et enkelt map i løbet af gruppespillet. Det er derfor svært at sige hvilket hold kan betragtes som favoritter, men én ting er helt sikkert: Det bliver en vild kamp.

Kampen streames fra kl 20:00 på vores Twitch kanal.

Se også: Gratis Jule Cup

HK Studie-Ligaen

I HK Studie-Ligaen står dagens finale mellem Ampler.io og KBH SYD ESPORT. De fleste vil nok huske Ampler for deres tidligere navn, Aalborg Universitet, som har vundet mesterskabet i HK Studie-Ligaen de seneste par sæsoner. Mange vil dog også kunne genkende KBH SYD ESPORT, som vi har haft fornøjelsen af at have i ligaen i flere sæsoner.

Begge hold er gået næsten ubesejret igennem gruppespillet, bortset fra et enkelt map, som de har tabt til hinanden. Aftenens kamp vil derfor af nogle måske ses som en kamp mellem to rivaler. Kampen streames på Twitch fra kl 19:30.

Ung-Ligaen

Ung-Ligaens finale står mellem Alpha og Falster eSport Ung. Alpha var også med i ligaen i sidste sæson, og de er gået igennem gruppespillet ubesejret. Det samme er Falster eSport Ung, og det bliver super spændende at se hvilket af de to hold, som får lov til at hive pokalen hjem.’

I løbet af ugen er der flere finaler som skal afvikles, så hold øje med vore SoMe platforme og vores Twitch kanaler.